DEZE TIPS MAKEN JE WEEKEND HELEMAAL AF!

Want het weekend dient om naar de kloten te gaan.

Het weekend kan er nooit snel genoeg beginnen zijn. Genoeg op die bank voor de tv gehangen, geen wekkers meer die je wakker trompetteren. Simpelweg onverantwoord naar de tering gaan op één van deze bitterzoete technofeesten en geen baas die er iets van kan zeggen.

Ben Sims vertrouwt geen DJ’s die niet kunnen dansen. Dus als je een paar dansschoenen hebt dat dringend gebruikt moet worden, zak je vrijdag voor een techno dancefeest best af naar De Marktkantine voor Ben Sims b2b met ROD tijdens Raw Is Our Night. En als je, geheel terecht, niet genoeg kan krijgen van De Marktkantine kan je de volgende dag naar het verjaardagsfeestje Next Monday’s Hangover. Sjans over de dansvloer DJ Koze en Isolee tijdens deze one time only technoparty. Ben je die dag net aan de andere kant van het land en wil je uitgaan in Groningen bijvoorbeeld, hoef je ook niet op je bank te blijven liggen. In Paradigm heb je met het Trinity in Technoland de perfecte afsluiter van je weekend gevonden. Na jaren afwezigheid komt dit legendarische festival eindelijk terug. En met Johannes Heil om de boel duchtig op gang te brengen.

Wil je meer vette weekendtips, of het nu voor een technofeestje of indie-rockshow is, check onze partyagenda want het vieren van een weekend is niets minder dan een burgerrecht. Net als de tickets aan originele prijzen op de website.

ZOEKEN