DEZE UITGAANSTIPS MAKEN JE WEEKEND HELEMAAL AF.

Want het weekend is er niet om op de bank te liggen.

Omdat je de hele dag hebt moeten werken, studeren of wat heb je iedere avond op de bank doorgebracht. Maar bankhangen in het weekend is uit den boze. Er is geen zak op televisie en omdat je morgen nergens heen moet, hoef je ook niet vroeger uit je bed. Ga dus los op één van deze retestrakke weekendtips.

Wil je om de een of andere reden niet naar Dgtl, maar toch een killeravond hebben? Ga dan op vrijdag naar Awakenings in Gashouder. Carl Cox doet je die avond zonder problemen de rest van de wereld vergeten. Uitgaan in Maastricht kan zaterdag tijdens Driehoek met de wondermooie Rebekah en ronduit geweldige Pfirter. In Rotterdam feest je dan weer tot je benen je niet meer kunnen dragen tijdens A Journey. Subjected en Benny Rodrigues sluiten het weekend af op een manier om u tegen te zeggen.

Haast je naar onze partyagenda voor ultragave weekendtips voor feesten in Amsterdam en de rest van Nederland. En omdat we bij Door uitgaan een basisrecht vinden, kan je in één wip ook nog eens tickets voor alle feesten aan originele prijzen bestellen. Graag gedaan, me dunkt.

ZOEKEN