OOK DIT WEEKEND IS ER WEINIG REDEN OM OP DE BANK TE ZITTEN.

Wij geven je enkele redenen waarom.

Long live weekends. Iedere week zijn we blij om het te zien, maar het afscheid komt ook altijd veel te snel. Om het beste uit dit weekend te halen, kiezen we voor jou de beste feestjes uit. Zodat jij je weekend niet op de bank moet doorbrengen omdat je niet weet wat te doen.

In Rotterdam vier je vrijdag in BAR de derde verjaardag op de beats van Optimo. Dit duo wordt geroemd en gevreesd voor hun hedonistische mix van house en techno. Geen betere manier om je weekend te vieren dan met een gezonde dosis hedonisme, lijkt ons. Of ga intergalactisch met Space Dimension Controller tijdens Strange Behaviour. Op zaterdag zakt Monoloc af naar Eindhoven. Monoloc staat bekend als een gigantische perfectionist die niet terug op de bank zal kruipen voor hij de perfecte soundtrack voor een technorave heeft gevonden. In Amsterdam kan je dan weer naar een live sets van Massimiliano Pagliara, Benedikt Frey en SPACEANDTIME tijdens Live AT Robert Johnson in Closure

Heb je zin in een cool rockconcert of een dijk van hiphopshow? Je kan onze partyagenda op categorieën en stad filteren zodat jij weet welke retegave feestjes er bij jou in de buurt komen. En om het nog gemakkelijker te maken kan je er ook direct de tickets bestellen. Door at your service!

ZOEKEN