Gedreven verkoper met sales-skills voor Nederlandse markt

Weet jij alles van brand marketing en heb je ervaring met sales binnen de evenementen en dance branche? Ben je iemand die partijen weet te inspireren om in gesprek te gaan en zo persoonlijke, exclusieve en duurzame relaties op te bouwen? Wil jij meehelpen om van ons bedrijf een nog groter succes te maken en te zorgen dat iedereen in de dance scene weet wat Door is? Dan zoeken we jou als onze Business Partner! 

Wat doe je als Business Partner voor Door?

Jij bent binnen de Nederlandse dance en evenementen markt de woordvoerder en contactpersoon van Door. Met je energieke en pro-actieve houding weet jij relaties aan te gaan met dance en ticket organisaties, en zet je Door op de kaart. Jij bent het gezicht van ons bedrijf en staat volledig achter onze visie. Jij weet potentiële klanten te overtuigen van de pluspunten van Door en begeleid hen in het proces van het bouwen van een zakelijke relatie. 

Taken: 
Jij identificeert voor (potentiële) klanten de echte problemen die wij bij Door oplossen, weet perfect aan te geven hoe we dat doen en verkoopt uiteindelijk deze oplossing. Jij begrijpt de klantenbehoeftes en ziet het als jouw uitdaging om deze te voldoen. Je vertelt over de mogelijkheden die ons platform biedt en bent doelgericht bezig Door te promoten. Als Business Partner is Door helemaal jouw ding. 

- Je werft nieuwe klanten met pit, lef en overtuigingskracht. Tegelijkertijd handel je op een respectvolle, eerlijke en open wijze. 
- Je denkt mee over hoe Door in de markt te brengen en brainstormt over creatieve ideeën. 
- Je bent verantwoordelijk voor het eerste sales contact tot en met de after-sales. 
- Je houdt (innovatieve) marketing- en business kansen in de gaten en pakt ze aan.
- Je woont regelmatig netwerk-events bij, en maakt hier gebruik van.

Jouw profiel

Je hebt aantoonbare ervaring binnen en veel affiniteit met de dance scene of evenementenbranche. Je komt verzorgd voor de dag en hebt voldoende inlevingsvermogen om met de klant mee te denken. Je hebt een gezonde dosis humor, een goede uitstraling en zelfvertrouwen. Je hebt een winnaarsmentaliteit, waardoor je gedreven en gemotiveerd bent en nooit opgeeft voordat je je doel hebt bereikt. Je denkt graag met ons mee over nieuwe business mogelijkheden en innovatieve ideeën. Een brede muzieksmaak en affiniteit met de dance scene is een absolute must.

Ons profiel

Door is dé mobiele uitgaansagenda voor jongeren die graag snel feestjes, festivals, clubs en (dance) evenementen willen vinden en bovendien meteen de officiële tickets willen kopen. Door is beschikbaar in 4 verschillende talen en op alle devices, en heeft daardoor een miljoenen-bereik. Onze website wordt weergegeven in organische zoekresultaten, mobiele en sociale streams via een op maat gemaakt netwerk en biedt daardoor een perfecte kans voor organisaties en clubeigenaren om hun feesten en events te promoten. Door op Door te promoten en adverteren bereiken ze de doelgroep; een sociale en online community die zich door gelijkgestemden laat beïnvloeden. 

Wat bieden we?

  • Kans op deelname aan een uniek, nieuw internationaal project.
  • Inspiratievolle en wederkerige samenwerking met veel ruimte voor eigen initiatief.
  • Een prima financiële betaling op afgesproken basis of commissie basis
  • Gelegenheid tot persoonlijke name-building.
  • Mogelijkheid om vanuit huis of locatie te werken.

Ben jij de business partner die wij zoeken? Zie jij de mogelijkheid om ons concept naar een hoger niveau te tillen en van ons gebruik te overtuigen?  Soliciteer online op de vacature hier. We zien je sollicitatie graag tegemoet! We zien je sollicitatie graag tegemoet!