ONZE TIPS VOOR EEN BANGELIJK WEEKEND!

Want ook dit weekend is er weinig reden om op de bank te blijven zitten.

Donderdag is de ideale dag om je weekend te plannen. Van vrijdag tot zondag, we zetten de beste en gaafste feestjes op een rij.

Sinds ik door de week werk, ben ik het weekend meer gaan waarderen. Je kan immers op vrijdag en zaterdag compleet naar de tering gaan zonder dat je de volgende dag met een schuldgevoel naar je baas moet bellen. Bankhangen doe je maar in de baas z’n tijd.

Begin het weekend goed met Alan Fitzpatrick op vrijdag in TOFFLER. Vijf uur lang staat deze eindbaas achter de draaitafels in Rotterdam. Wil je liever een echt house feest dan kun je op zaterdag naar Mi Casa Su Casa in Club NYX. Intiem, stout en bakken vol sfeer. Geen grote club waarin je je vrienden voortdurend kwijtraakt, maar één waar onbekenden snel nieuwe vrienden worden.

Wil je liever iets anders? A lascA staat zondag in Paradiso. Deze band is niet alleen een tip van ons, maar werd ook al opgepikt door BBC Radio 2 en 6. Het is onmogelijk om alles wat er dit weekend te doen is hier op te noemen dus check zeker onze partyagenda voor meer ubervette shows. Weer een reden minder om op die bank te blijven zitten.

ZOEKEN