FLTRFriday: 30 oktober t/m 1 november

House & techno feestjes inspiratie in het Halloween weekend!

Dit weekend worden de feestwinkels platgelopen door wilde nachtdieren. Het is Halloween weekend! Haal alles uit de kast en verkleed je voor een onvergetelijke Halloween party, of houd het lekker simpel en ga gewoon voor dikke techno en house in Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven of Nijmegen. Genoeg keuze, dus geen reden om weg te kwijnen op de bank. Eropuit jij, ga op ontdekking!


Toffler presents Rebekah, Toffler, Rotterdam – vrijdag 30 oktober
Girls do it better, en dat gaan Rebekah, Santøine en Miss Behaviour vrijdag in de Rotterdamse Toffler bewijzen. Na gigs in Berghain, Tresor, Cocorico, Fabric en Studio80 strijkt de Britse techno heldin Rebekah nu neer in het Rotterdamse. En dat moet je echt komen voelen!

London Calling, Paradiso, Amsterdam – vrijdag 30 & zaterdag 31 oktober
Paradiso haalt met London Calling al meer dan 20 jaar de Britse bandjescultuur naar Amsterdam, en biedt een line-up van nieuwe, spraakmakende alternatieve bands uit heel de wereld. Van psychedelic en pop tot elektronica, indie, folk en meer. Dit jaar kun je onder andere Spiritualized, Holy Holy, Swim Deep, Circa Waves, Mike Krol en Inheaven gaan ontdekken. London is calling, dus ga gauw op Door kijken of je daar antwoord op kunt geven met officiële tickets! 

Content, Arcade, Eindhoven – vrijdag 30 oktober
Kwalitatieve techno, dat belooft de organisatie van Content. En dus zal je dat krijgen ook! Met 2 uur lang ROD (ook wel bekend als Benny Rodrigues) en ook nog eens Flynn achter de draaitafels moet dat helemaal goedkomen. Niks bankhangen, een stevige pot techno wacht je op!

Hotflush, De Marktkantine, Amsterdam – vrijdag 30 oktober
Op vrijdag geen Netflix marathon op die ingezakte bank van je, maar juist een techno bakkie doen in De Marktkantine – het Britse Hotflush label serveert namelijk Boddika, Locked Groove en uiteraard labelbaas Scuba. Zoek op de Marktkantine in onze party agenda en je vind nog veel meer toffe techno & house feestjes op deze locatie! 


Vault Sessions // Crypt, Dhoem Dhaam Warehouse, Amsterdam – vrijdag 30 oktober
Headless Horseman, JoeFarr, Ontal en P.E.A.R.L. zoeken de grenzen van de techno op en bewegen zich naar de diepere, intensere hoekjes van de electronica. Klinkt lekker experimenteel he? Dat is het ook. Kom ontdekken, bij een nieuwe editie Vault Sessions in Dhoem Dhaam Warehouse!

Mokum Halloween, Het Sieraad, Amsterdam – zaterdag 31 oktober

Een techno, deep-house en house line-up waar je u tegen zegt op een prachtige, oude locatie, daar ga je wel verkleed voor. Onder andere Arjuna Schiks, Carlos Valdes, Shmlss, Phalerieau en JP Enfant komen hier laten zien dat Halloween meer kan zijn dan alleen maar op de bank snoep vreten wat je bij vreemden hebt gehaald. Tickets nodig? Check Door!

Boondockz (Bauhauz) , Brebl Honigcomplex, Nijmegen – zaterdag 31 oktober 

Op deze hardtechno avond ga je geheid een briljante Halloween beleven. Vanwege de verhuizing van De Vasim naar Brebl zijn er nu 2 banging techno area’s, met namen als Jan Liefhebber, RAID 05, Sceptical C, Mike Drama en meer. Tijd voor een Halloween avontuur!


Amsterdam Halloween 2015 – Immortal Fame, Westerunie/Transformatorhuis/Westerliefde, Amsterdam – zaterdag 31 oktober

Party ‘till you die is het motto van Immortal Fame, dus dat belooft een onsterfelijk goed feestje te worden op het Westergasterrein. Onder andere Erick E & ROOG and Cleavage in het Transformatorhuis, Kris Kross Amsterdam en Thom Bold in Westerunie en San Proper en Maxi Mill in de Westerliefde. House, club en heel veel Halloween.


Strobe vs Strictly Techno, Factory 010, Rotterdam – zaterdag 31 november
Na een volledig uitverkochte editie in het nu gesloten Perron slaan Strobe en Strictly Techno de handen weer ineen in Factory010. 8 uur lang niets minder dan kwaliteits-techno met Justin Patti, Flink, Rachid Prins, Drijfhout en meer.
Scoor gauw tickets via Door!

Woon je niet in de buurt van deze steden en heb je geen zin om ver weg te rijden voor je feestjes? Zoek dan in onze party agenda op locatie en vind feestjes bij jou in de buurt!

Zoeken