FLTRFriday: Pinksterweekend 22-25 mei

Uit je bol met de beste feestjes dit Pinksterweekend!

Het houdt niet op met die extra dikke dubbellange weekenden, heerlijk! En aangezien ons motto ‘Gij zult genieten!’ is, hebben we het je weer lekker makkelijk gemaakt deze Pinksteren. Alle essentiële, niet-te-missen feestjes, festivals en happenings voor je op een rijtje. Echt wel dat jij weet waar je dit weekend los uit je bolletje gaat! 

Strobe @ Factory 10, Rotterdam
Als deze Strobe ook maar half zo gruwelijk wordt als haar verjaardagsfeestjes, zit je hier wel goed. Kom in Factory 10 op ’n bakkie met technootjes van Zadig, Lewis Fautzi, Stranger en meer! 

A Paradigm Pentecost, Groningen
Er gaat niets boven het noorden, en wij gokken dat je het met zo’n line-up als Paradigm serveert best een beetje hoog in je bol gaat krijgen. In Grunn ga jij 2 dagen lang compleet los op de beste mengelmoes van house, techno en club. Stages van Hey! en Traum Tumult, met namen als Extrawelt (LIVE!), Microtrauma en meer. 

Ad Infinitum X Blauw Gras @ Chicago Social Club, Amsterdam
Alles kan en alles mag bij Ad Infinitum en Blauw Gras! In de intieme woonkamersfeer tref jij house klappers van jewelste, smerige basslines, opzwepende kicks en loei, maar dan ook echt LOEI-HARDE snaredrums. Ze vliegen Ejeca in vanuit Belfast, dus dan weet je ’t wel. Check zijn Boiler Room setje om alvast in de stemming te komen: 

   

  

Click Opening at the beach @ Woodstock ’69, Amsterdam
Doe maar vast een zonnedansje en bid op je blote knieën naar die grote gele bol in de hemel, want een beetje zonlicht kunnen we allemaal wel gebruiken met Pinksteren! Komt ie niet, dan is het ook goed, want we gaan hoe dan ook uit ons naadje bij Click! Eindelijk weer strandjutten – nu met namen als Gabriel Ananda (LIVE), Donatello en meer! 

Ici Sans Merci @ Closure, Amsterdam
Jij hoeft dit weekend de Closure niet te verlaten. Kampeer in deze sfeervolle club voor de zwoele klanken van Ici Sans Merci. Z’n muziek klinkt NOG beter dan z’n naam, echt waar.

Portable Live @ Closure, Amsterdam
De absolute held van de Panorama Bar komt op visite in Closure! Jaja, Portable komt een potje live techno’en in onze eigen hoofdstad! Dat moet je komen zien. En voelen. 

Pacha Festival & Afterparty @ Java Eiland & AIR, Amsterdam
Ibiza, wat is dat? Hebben wij toch helemaal niet nodig! Pacha brengt je op het Java haar eigen eilandgevoel, met 3 spannende stages. Pure Pacha, Insane en Deep Open Air maken het met namen als Roger Sanchez, Technasia, Dennis Ferrer en Amine Edge flink dolletjes. En ’s avonds in de AIR gaat het ritme gewoon door!

Wildcats Festival @ VLLA, Amsterdam                                                                                                                     

Dit intieme en doldwaze festivalletje brengt je ouderwetsche spelletjes, verkleedpartijtjes en foute (maar stiekem ook goede) muziek! Kom Duckhunten en tafelvoetballen met La Vondel, South Disctrict en Alexander Valentyn B2B Wildebras – en vergeet je vrienden niet. 

Junction @ Radion, Amsterdam
Op zoek naar het geluid van Amsterdam, Parijs en Berlijn? Gevonden, en wel in Radion! Bereid je voor op sweat-drippin’ goede techno setjes van Deltra Funktionen, Voiski, Alex.Do en een ongekend rauwe, underground vibe!

Na al deze feest inspiratie nog steeds niet gevonden wat je dit Pinksterweekend wilt gaan doen? Kijk dan gewoon eens op Door’s bomvolle party agenda en doe je ding! 

  

 

Zoeken