FLTRFriday: 5 t/m 7 juni

Waar jij komend weekend uit kunt gaan!

Nog een paar weekenden en er is geen excuus meer voor de afwezigheid van die grote gele bol in de lucht. Of je nou in je regenpak naar de club moet of constant kwijlt omdat het rokjes-dag is, we gaan hoe dan ook genieten van de festivals, feestjes, concerten en evenementen deze lente en zomer. Mee eens? Ga dan op ontdekking uit en laat je meevoeren met Door’s tips voor dit weekend! 

Rockit Flipside, Old School Amsterdam
Daar waar gebroed wordt op creativiteit, hebben ze toffe feestjes. Tot die conclusie ga jij ook komen als je de muzikale uitspattingen op Rockit Flipside ontdekt. Ga op zondag lekker underground met house, techno, disco en meer!

Drift Festival, De Vasim Fabriek, Nijmegen
Van carboxymethylcellulose naar industriële klanken. De Vasim Fabriek opent haar deuren voor Mind Against, Pariah, LB Dub Corp en Surgeon, en jij bent uiteraard ook welkom voor een dansje! 

 

   


White Label, Radion, Amsterdam
Het borrelt altijd zo heerlijk op de vrijdagavonden in Radion. Ook dit weekend belooft weer mooi te worden, met Hellie Berry, Wendel Sield, Dusty Machines en meer lekkers.

Re:Sonant X Polegroup, Closure, Amsterdam
Sapperdeflap, wat een line-up kun jij op zaterdag in de Closure aanschouwen! Import uit Spanje van Reeko en Exium en nog wat moois uit eigen land, Mirella Kroes. Komt dat zien!

Amsterdam Open Air, Recreatiegebied Gaasperplas, Amsterdam
Voor het vijfde jaar op rij kampeert Club Air een weekendje in het mooiste park van Amsterdam. 2 dagen lang kun je genieten van culinaire, culturele en muzikale hoogtepunten. Op het menu? Ben Sims, Surgeon, Pär Grindvik en meer!

Mano le Tough: Soiree aan Zee, Woodstock ’69, Bloemendaal
De onvervalste Boiler Room held strijkt neer in ons Bloemendaal! Mano le Tough komt samen met Konstantin Sibold en Tsepo langs voor een soiree’tje aan zee. Smullen!

Eigenwijs, VLLA, Amsterdam
Vingerverven, fröbelen en barbecueën, en dat allemaal onder het genot van een lekker muziekje. Welkom in het knutselparadijs van Eigenwijs!

Warehouse, OT301, Amsterdam
Wedden dat jij ‘em gaat voelen? Die keiharde bass van Intergalactic FM baas DJ Fett Burger en Kennedy? Kom op zaterdag genieten van dat echte warehouse gevoel!

Niks gevonden wat je clubbers-hart harder laat kloppen? Ga dan op zoek naar andere avonturen en blijf niet het hele weekend in je bed stinken! Check onze partyagenda!   

 

Zoeken