FLTRFriday: 23 t/m 25 okt

De ADE afterparty is begonnen!

Vorige week was spektakel. Amsterdam Dance Event 2015 was flink AAN en we hebben ons dan ook kapot gedanst. Maar nu…is er opeens die week na ADE. Voordat die herfstdip je weer onder een dekentje op de bank trekt, moet je eens even op ontdekking naar één (of meer!) van de feestjes in deze Filter Friday. Nu zaterdag de wintertijd in gaat krijg je ook nog eens een uurtje extra cadeau om bij te komen, dus maak er gebruik van!

SO.LO with Ferro 6 hour set, Closure, Amsterdam – vrijdag 23 oktober
Zijn sets bestaan uit aan elkaar geweven ritmes, warme mood-swings en een klein tikje vintage. Deze vrijdag neemt Ferro je mee op reis. 6 uur lang langs heel de wereld, en dat allemaal in de Closure.

Westerunie presents: Robert Babicz & more, Westerunie, Amsterdam – vrijdag 23 oktober

3 legendarisch goede DJ’s op de line-up in het rauwe, industriële decor van de Amsterdamse Westerunie. Robert Babicz, C-Jay en Robin Albers laten deze vrijdag horen dat het ook na ADE feest is. Tickets nodig? Check gauw op Door of er nog officiële kaartjes voor Westerunie Presents zijn!


Decode, Het Transportbedrijf, Rotterdam – vrijdag 23 oktober
Zin in dat warehouse rave gevoel op een underground locatie? Reis dan af naar Het Transportbedrijf in 010. Dé plek om namen als Regis, Abstract Division, Ben Buitendijk en In Aeternam Vale te komen checken.    

All Night Long – ItaloJohnson, Studio 80, Amsterdam – zaterdag 24 oktober

Dus jij dacht deze zaterdag dat extra uurtje wintertijd slapend op de bank door te brengen? Dacht ’t niet! Niet als ItaloJohnson, Boye en Ewout in Studio 80 te vinden zijn. 


Sekoia In Depth, Closure, Amsterdam – zaterdag 24 oktober
Zaterdag neemt het Nederlandse, online platform Sekoia de Closure over, met talenten als Etapp Kyle, Conforce en Vela Uniform op de line-up. Zulke warme klanken, dat je heel die doorgezakte bank van je echt niet mist.   

Own The Night, Canvas, Amsterdam – zaterdag 24 oktober
Own The Night daagt jou en je persoonlijkheid uit om helemaal jezelf te zijn en los te gaan op Intergalactic Gary, Paul du Lac en Job Sifre. Weten waar deze helden nog meer draaien? Zoek per artiest in onze party agenda! 

SUB:Terrein presents Drvg Cvltvre, OT301, Amsterdam – zaterdag 24 oktober
In Overtoom slaat acid de klok. Drvg Cvltvre brengt je zijn duistere acid sound, die perfect past bij zo’n gure herfstavond. Kom opwarmen in OT301, met verder ook nog Eskaym en Franco Najera op de line-up!

Wicked Jazz Sounds Club Night, Sugarfactory, Amsterdam – zondag 25 oktober
Daar waar jazz muziek de dance ontmoet, keihard versierd en er een pittig dansje mee doet, vind je Wicked Jazz’ Club Night. Op zondagavond ga je in de Sugarfactory los op Mr Mendel, Leroy Rey en Paul van Kessel. Tickets nodig? Check Door!

Geen oplossing voor je after-ADE-dip gevonden? Gewoon even verder zoeken op je favorieten in onze party agenda! Wedden dat jij dit weekend niet op de bank te vinden bent?

Zoeken