FLTRFriday: 12 t/m 14 juni

Alweer een overkill aan feestjes? Door pikt de beste van dit weekend eruit!

Er zijn dit weekend zoveel goede feestjes, dat we snappen dat jij er VOL van bent! Daarom heeft Door alvast met een kritisch oog en nieuwsgierig oor gekeken en geluisterd naar wat je echt niet mag missen. Hier een lekker lang lijssie aan party tips voor dit weekend!

Boothstock Festival, Kralingse Bos, Rotterdam
Trek je kaplaarzen aan, neem je boom-knuffel vrienden mee en ga los in het Kralingse Bos! Onder het genot van Ben Sims, ROD en Joran van Pol. Komt dat zien, dat grootste dance festival onder de Rotterdammerts!

Zandbak Festival, Amsterdam Studio’s, Amsterdam
Je emmertje en schepjes mag je thuislaten, maar dat het één bok nostalgie gaat worden bij Zandbak Festival is duidelijk. Kom met al je speelmaatjes housen op Boris Werner, Cinnaman en Detroit Swindle!

Tresor with Jonas Kopp & Zadig, Closure, Amsterdam
Geen behoefte aan kinderspel, maar gewoon zin om je in het zweet te werken op dikke techno beats? Closure brengt je de helden Jonas Kopp en Zadig, en reken maar dat dat smullen wordt!

Subnight 05, Radion, Amsterdam
Ga mee underground en ontdek dat echte rauwe, industriële gevoel. Radion serveert alweer kwaliteit, met de beats van onder andere Dino Sabatini, Ben Buitendijk en Gal Tsadok-Hai zit jij zaterdagnacht goed onder de pannen. Nu nog uit je dak!

Click at the Beach, Woodstock’69, Bloemendaal
Zondag vier jij op de valreep van het weekend nog even feest in Bloemendaal. Dat het bijna zomer is moet natuurlijk gevierd worden, en wel met Stefano Richetta, Andreas Henneberg en Shimmer. Wedden dat ’t Click’t?

Back2Backspace with Boris Werner b2b Tom Ruijg, Sugarfactory, Amsterdam
Met een sugarsweet line-up ga jij op zaterdag je heupen shaken in de Sugarfactory. Niemand minder dan Boris Werner en Tom Ruijg gaan de ultieme DJ battle aan. Als dat niet spannend wordt…

Smallville – 10 Year Anniversary, Studio 80, Amsterdam
Eén van de beste Duitse house & techno labels is jarig – en dat moet natuurlijk gevierd worden! Smallpeople, Radio Nout Nout en Christopher Rau wachten je met taart en slingers op in Studio 80.

Hoax x Tectonic, Melkweg, Amsterdam
Verslaafd aan de zware, dreunende bass? Dan vind jij je fix bij de sets van 2562, Heleen Blanken, Pinch en Mumdance op Hoax x Tectonic, waar een heel scala aan DJ’s en visual artists je op gepaste wijze het weekend in dreunen!

Nog niks gevonden wat je danskriebels geeft? Check dan onze volledige party agenda en ga op avontuur

 

Zoeken