DEZE WEEKENDTIPS HOUDEN JE VAN DE BANK!

Die vrije momenten wil je toch niet liggend doorbrengen.

Ik herinner mij nog de vreugde die in mij opborrelde iedere vrijdag om kwart na vier wanneer de schoolbel het begin van alweer een uberdope weekend inluidde. En nog steeds beginnen mijn neusvleugels iedere vrijdag om kwart na vier te flapperen van enthousiasme. Een weekend moet nu eenmaal gevierd worden.

Dat kan onder andere op vrijdag in De School: de enige club waar nablijven leuk wordt. Je feest er in het oude fietsenhok terwijl de dj samen met jou op de dansvloer staat. Ben je schoolmoe, kan je naar Konstrukt in OT301. Kangding Ray probeert je daar van je huiswerktrauma’s af te helpen en daar is OT301 de perfecte setting voor. Het is het soort club waar je leerkrachten van zouden willen dat je er niet heen ging, wat het net duizend keer leuker maakt. Op zaterdag nodig Kraft Alberto Ruiz uit in de Sugarfactory voor Kraft invites Alberto Ruiz. Een held voor iedereen die claimt van techno te houden. En mocht je dit weekend niet in Amsterdam zijn, kan je in Den Haag gaan knallen op Black Sun met Datasmok, Bas Mooy en D. Carbone. 

Deze feestjes doen het kind in je wel terug opleven. En als je techno even beu bent en meer in hebt in een indieconcert, drum ’n bass-feestje, rockshow of hiphopset, check dan onze partyagenda voor meer feestjes waar je als een klein kind kan dansen. 

ZOEKEN