VLAM DOOR HET WEEKEND MET DEZE PARTYTIPS

Deze feestjes zetten jou dit weekend in vuur en vlam.

Een feniks wordt geboren door vuur en gaat hevig brandend ten onder. En dat geldt ook voor een nieuw weekend. Weekends komen en gaan, maar ieder nieuw weekend hoor je te vieren met brandend enthousiasme van begin tot het einde. Dat wordt met deze feestjes geen enkel probleem.

Op vrijdag kan je naar Hyte Amsterdam Weekender in Warehouse Elementenhouse. Geen gewone weekend dus (als zoiets al bestaat), maar een unieke long edition. Chris Liebing en Sterac staan achter de draaitafels samen met o.a Radio Slave voor een feestje om u tegen te zeggen. Daarnaast is er Chateau Techno en met zo een naam weet je al dat je goed zit. Dave Clarke, Jeff Mills, Derrick May… We kunnen nog lang doorgaan, maar als je nu nog niet begrijpt dat je best gaat, zal het er nooit van komen. Om het weekend met vuurwerk te eindigen, kan je zondag 12 uur lang losgaan op Listenings Hyte x Fuse Amsterdam. Kwestie van het weekend vlammend af te sluiten.

Onze partyagenda staat vol met gloeiend hete technofeestjes, rockconcerten, hiphopshows, noem maar op. Checken die handel!

ZOEKEN