MAAK JE WEEKEND AF MET DEZE TOPTIPS!

Want we leven allemaal voor het weekend.

We zeggen allemaal dat we graag van dag tot dag leven, maar als we eerlijk zijn, leven we allemaal voor het weekend. Helemaal niet erg, met onze uit de kluiten gewassen partyagenda helpen we jou het beste uit jouw weekend te halen.

Wil je dit weekend professioneel kapot gaan, check dan Vault Sessions X Beukplaten in Radion, Amsterdam. Op vrijdag sjans je een hele avond op industrial techno beats. Het kruim van de rauwste techno dj’s, zoals Adam X en JoeFarr, werd speciaal voor jou uitgekozen. Op zaterdag geniet je tijdens van retestrakke sounds van Bambounou, Jasper Wolff en Mittendorff in Amsterdams coolste club De School. En wil je echt alles uit het weekend halen? Ga dan in Eindhoven naar Wild Noize Techno om gewoon een heel weekend lang uit je dak te gaan op beats van AnD, Luke Slater en Dee Marbus. Want als je voor het weekend leeft, kan je het beter niet op de bank doorbrengen.

Haast je naar onze partyagenda voor ultragave weekendtips voor feesten in Amsterdam en de rest van Nederland. En omdat we bij Door uitgaan een basisrecht vinden, kan je in één wip ook nog eens tickets voor alle feesten aan originele prijzen bestellen. Graag gedaan, me dunkt.

ZOEKEN