HALLOWEEN FEESTJES.

Ga verkleed en ontdek techno, house en andere Halloween feestjes!

Halloween. Naast carnaval de enige tijd van het jaar dat je door je vrienden betrapt wordt tijdens het flikflooien met een lelijke heks, je danst met Freddy Krueger, op iedere hoek van de straat enge varianten clown Bassie tegenkomt en je zombies liever een Bloody Mary zien drinken dan bloed. Halloween feestjes zijn de perfecte gelegenheid om even helemaal niet jezelf te zijn en uit te pakken met een toffe, scary outfit. Gelukkig houdt Halloween niet op bij Michael Jackson’s ‘Thriller’, maar kun je gewoon losgaan op heerlijke techno beats, house klanken en andere elektronica. Halloween is aan, dus verkleed je en kom NU van die bank af!

Mokum Halloween, Het Sieraad, Amsterdam – zaterdag 31 oktober
Aan de Postjesweg in Amsterdam wordt het zaterdag wel erg aangenaam griezelen. Een techno, deep-house en house line-up waar je u tegen zegt op een prachtige, oude locatie, daar ga je wel verkleed voor! Onder andere Arjuna Schiks, Carlos Valdes, Tom Ruijg, Maxi Mill, Kevin Duane, Shmlss, Phalerieau en JP Enfant komen hier laten zien dat Halloween meer kan zijn dan alleen maar op de bank snoep vreten wat je bij vreemden hebt gehaald. Tickets nodig? Check Door!

Boondockz (Bauhauz) , Brebl Honigcomplex, Nijmegen – zaterdag 31 oktober
Alle nachtdieren zijn hier welkom, of je nou als vampier of losgeslagen weerwolf komt…op deze hardtechno avond ga je geheid een briljante Halloween beleven. Vanwege de verhuizing van De Vasim naar Brebl zijn er nu 2 banging techno area’s, met namen als Jan Liefhebber, RAID 05, Sceptical C, Mike Drama en meer. Tijd voor een Halloween avontuur!

Amsterdam Halloween 2015 – Immortal Fame, Westerunie/Transformatorhuis/Westerliefde, Amsterdam – zaterdag 31 oktober
Party ‘till you die is het motto van Immortal Fame, dus dat belooft een onsterfelijk goed feestje te worden op het Westergasterrein! Na aankomst van de Amsterdam Halloween Parade barst het feest los op drie locaties, met onder andere Erick E & ROOG and Cleavage in het Transformatorhuis, Kris Kross Amsterdam en Thom Bold in Westerunie en San Proper en Maxi Mill in de Westerliefde. House, club en heel veel verkleedpartijtjes. Tickets hebben? Check gauw op Door!

Helemaal geen zin in al die zombies, heksen en andere verklede nachtdieren? Check dan gauw op Door voor andere house, techno, urban feestjes of concerten en skip die Halloween crap! 

Zoeken