FLTRFriday: Hemelvaart weekend!

Ontdek de beste Hemelvaart feestjes en ga los met Door!

Een extra lang weekend, dat moet gevierd worden! Maar waar, hoe en met wie?! Nou, sowieso met Door natuurlijk. En een cocktail of drie, vier. Doe alvast maar een gebedje naar boven voor deze Hemelvaart, want jij gaat dit weekend Genieten met de hoofdletter G! Check hieronder waar jij los kan gaan.
Adept – Radion
Ren vanuit je werk in één keer door naar het Amsterdamse Radion en ga mee underground met Antigone, Jonas Kopp, Takaaki Itoh en Abstract Division. Je hoeft de volgende dag toch niet te werken. Hemels, dat gaat diep!
Hemelvaart Special – Westergasterras, Westerliefde, Westerunie
Drie zalen en een eindeloze line-up die van house tot techno gaat. Nachtcollege en Zandbak slaan de handen ineen en brengen een eerlijke mengelmoes van binnen- en buitenlandse artiesten. Komt dat zien, want smullen wordt het sowieso! 

Trossen los! – Boot
Ieder zichzelf respecterende techno-matroos  zorgt dat ie zeebenen heeft, want voor het vijfde jaar op rij gaan de trossen los! En wel met Arjuna Schiks, Patrice Bäumel en Illenoise. Ahoy, we varen de hemel in! 

Soiree aan zee – Woodstock 69
De strandtent-feestjes tijd is weer aangebroken. Smeer je dik in, zet die te grote zonnebril op en doe alsof je ’t warm hebt, want op Hemelvaart kun je lekker intiem komen doen met Melon, Phil Moffa en Seth Throxler. Alleen maar lange setjes, dat moet je zien! 

   

  

Morph & The Gods Planet Showcase - Cruquiusgilde Warehouse
Kwaliteitstechno op een wel heel toffe locatie! Luid het weekend in met Deepbass, NX1, Ness, Permutate en nog veel meer muzikale traktaties. 

Soenda – Ruigenhoek, Utrecht
Ieder jaar kijken we er weer naar uit: één van Utrecht’s meest geliefde festivals. Soenda natuurlijk! Duik de polder in en geniet van house, techno en alles daartussenin met namen als Jeff Mills, Blawan, Âme, John Talabot en meer! 

Chateau Festival 2015 – Hembrugterrein, Zaandam
Voor een industrieel tintje ga je zaterdag op weg naar Zaandam, waar voor het allereerst op het dikke Hembrugterrein Chateau Festival wordt gegeven. Klinkt royal, en dat is de line-up ook. Secret Cinema, Derrick May, Paul Ritch, Clockwork en vele andere top DJ’s.

Niet helemaal jouw ding? Check dan de Door party agenda voor nog veel meer feestjes, clubs, festivals en happenings, of zoek op locatie, DJ of stad! Happy weekend!  

 

Zoeken