FLTRFriday: 29 t/m 31 mei

Waar jij dit weekend aan het feesten bent? Door weet het!

Ongeïnspireerd? Teveel aan je hoofd om na te denken? Geen zin om urenlang op zoek te gaan naar een invulling voor je weekend? Hoeft ook niet joh, daar heb je Door voor! Hier een 3xL, een Lekker Lang Lijstje aan weekend tips! Feestjes, events en happenings waar jij bij moet zijn.

Le Réve Dagdromen Festival, Sportpark Spieringhorn, Amsterdam
Dit weekend kwijlend liggen wegdromen? Echt niet, kom zaterdag gewoon naar Le Réve en beleef het met Dominik Eulberg, Stephen Bodzin, Patrice Baumel en nog 11 andere waanzinnige namen op een droom line-up.

OHM Festival, Delft
Op zoek naar een industrieel festival om je zaterdag mee weg te feesten? Reis af naar Delft en geniet van Oscar Mulero, Function, Perc, Shifted en nog veel meer lekkers! /

Lente Kabinet Festival, Het Twiske, Oostzaan
Weef wat narcisjes door je haar en trek je beste Hawaii shirt aan, want het is Lente! En dat viert het Lente Kabinet Festival met onder andere Nicolas Jaar, Barnt en Moodymann.

 

   

  

909 Festival, Amsterdamse Bos
Kom lekker bomen knuffelen in het Amsterdamse Bos en voel de dikke house en techno beats van ROD, Function en Michel de Hey op het 909 Festival. Dat wordt smullen!

UNTITLED Prosumer, Paradigm, Groningen
Wist je al dat je voor dubbeldikke techno feestjes naar het Groningse Paradigm moet? Nee? Dan weet je het nu. Kom zaterdag even proeven aan Panorama Bar held Prosumer. 

Trance Orient Express, Ruigoord kerk, Amsterdam
Ooit een echte kerkdienst meegemaakt in het Amsterdamse hippiedorp Ruigoord? Dan wordt deze zaterdag bij Trance Orient Express je vuurdoop. Wat een toplocatie.

DNA with Mike Dehnert, Toffler, Rotterdam

Vrijdag ga jij een bakkie doen in Rotterdam, en wel bij Toffler! Mike Dehnert zorgt voor de technootjes.

360 Degrees, Bird Club, Rotterdam
Draag je lekkerste dancing shoes en laat ze lekker glimmen, want vrijdagavond is het in Bird Club disco, soul en techno time met Theo Parrish. Ja, die held van de Boiler Room ja! 

 

   


En we gaan nog niet van huis, nog langer niet, nog langer niet! Wat? Stond jouw weekend besteding er nog niet tussen? Ga dan op ontdekking in de party agenda van Door!

  

 

Zoeken