FLTRFriday: 18 t/m 20 september

Wij filteren de beste festivals, feestjes en club avonturen eruit voor je!

Laatste kans om van het zomer zonnetje te genieten, dus kom van die bank af en ga het nachtleven in! De allerlaatste festivals en strandfeestjes wachten je op – maar ook de donkere afters, rauwe club avonturen en genadeloos goede line-ups staan weer voor je klaar. Wat dacht je van Adriatique in de Marktkantine, DOOR! in Ruigoord, These Guys in de Closure en een Wicked Jazz Club Night in de Sugarfactory? Wij helpen je wel om van die ingezakte bank af te komen!  

 

Chateau Techno, Taets Art & Event Park, Hembrugterrein Zaandam – vrijdag 18 september
In stijl het festival seizoen afsluiten, dat doe je op het voormalige militaire Hembrugterrein, een kwartiertje buiten Amsterdam. Kom met al je vrienden van die stinkbank af en stap op de fiets, want met Trade (aka Surgeon en Blawan), Tommy Four Seven en Paco Osuna ben je in no time weer opgeladen!

Junior Boys DJ Set, Closure Amsterdam – vrijdag 18 september
Ken je de klassieker ‘Birthday’ nog? Zo niet, ga je dan schamen en zoek deze fijne plaat meteen op – kun je in de stemming komen voor de DJ set van deze Canadese helden. Samen met Philogresz en Jorn Liefdeshuis staan ze deze vrijdag dikke underground klanken te produceren in de Closure. Tickets nodig? Scoor ze snel op Door!

Spatial, Radion, Amsterdam – vrijdag 18 september
Ga je mee, het rauwe randje van de techno en house ontdekken? Nergens waar je zo intiem los kan gaan als in de Radion, vooral als Voiski, Mark du Mosch en Titia klaarstaan om je kennis te doen maken met de sound van nieuw talent. Rauw, diep en donker. Klinkt beter dan de hele avond hersenloos netflixen vanaf je ingezakte bank he?

Adriatique (All Night Long), De Marktkantine, Amsterdam – vrijdag 18 september
Een nieuwe hotspot in Amsterdam heeft haar deuren geopend. En hoe! De Marktkantine serveert je geen broodje gezond, maar wel een nachtlang Adriatique, het Zwitserse Diynamic duo dat na Ibiza nu Amsterdam een goede beurt komt geven. Voor deep-house duik je Room 2 in. Komt dat zien!

These Guys - with Andrés, Closure, Amsterdam – zaterdag 19 september
Het zou goed kunnen dat je nog maar net de Closure uitgerold bent, maar fck dat – op zaterdag ga je gewoon weer. Detroit house en hip hop maverick Andrés, de scratch master, laat je proeven van de Jaren ’90 – toen iedere plaat nog drupte van de soul. Boogie, house en meer, dat ga je zaterdag voelen. Dekmantel bazen Casper Tielrooij en Clairvoyance zorgen voor de support. Laat die superdeluxe hang-fauteuil even voor wat ie is en scoor nu tickets!

 X with Rod & Sandrien, Marktkantine, Amsterdam – zaterdag 19 september
We zeiden het al – de Marktkantine in Amsterdam moet je gezien hebben. Dit weekend dubbel kans, want ook op zaterdag slaat de klok weer techno in deze industriële en duistere club. Lange sets, want Rod en Sandrien zijn deze avond samen de baas.

DOOR! with DHR & H8R Live, Ruigoord, Amsterdam – zaterdag 19 september
We kunnen je een avond DOOR!gaan niet genoeg aanbevelen! We zijn supertrots op ons zusterbedrijf en kijken dit weekend weer uit naar een stevig potje techno, experimentele vibes en de unieke saamhorigheid die de kerk in Ruigoord tot de perfecte locatie maakt. Op verzoek zijn DRH & H8R, Reggy van Oers en Permutate uitgenodigd om de #DOORgangers muzikaal te plezieren. En ja, goed nieuws: er zijn nog tickets! Kom die unieke sfeer proeven en scoor snel de laatste tickets! 

Sandrien & Carlos Valdes All Day Long, Woodstock ’69, Bloemendaal – zondag 20 september
Voor de laatste keer je flipflops uit de kast en met een té kort rokje het Bloemendaalse strand op. Woodstock ’69 zwaait de zomer uit met een daglang losgaan op Sandriend en Carlos Valdes. Lange sets met veel diepgang, hoogtepunten, en dat allemaal met een lekker corona’tje in de hand. Kom zondag je kater hier uitzitten in plaats van thuis op de bank, spijt krijg je echt niet.

Wicked Jazz Sounds Club Night, Sugarfactory, Amsterdam – zondag 20 september

Funk, soul, hiphop, disco, drum&bass, latin en zelfs een tikkeltje house – je kunt niet zeggen dat Wicked Jazz niet veelzijdig is. Een warme Club Night waar het er zwoel aan toe kan gaan, dat vind je in de Sugarfactory. Met Leroy Rey, Lucas Benjamin en Paul van Kessel op de line-up weet je zeker dat je die klootzak van een baas van je nog even een nachtje vergeet! 

Spaar jij je zakcentjes voor Amsterdam Dance Event, vanaf 14 oktober in Amsterdam? Check dan nu alvast naar welke ADE 2015 feestjes jij MOET gaan in onze ADE agenda categorie!  

 

Zoeken