Op 2 mei viert DOOR de lente!

In Ruigoord gaan we los op techno & minimal!

Nog maar heel eventjes, en dan barst het feest in de Amsterdamse Ruigoord kerk weer los. Nu de grote gele bol weer keihard schijnt en het festival seizoen in vol ornaat losbarst, is Door blij om je met één van de fijnste feestjes in Amsterdam te introduceren: DOOR!

We gaan DOOR!
Bekend om haar ongeëvenaard goede sfeer, publiek van gedreven liefhebbers en een altijd verrassende line-up van techno DJ’s, dat is DOOR. Binnen 5 jaar heeft het evenement haar eigen plek veroverd binnen de Amsterdamse underground scene, en omdat Door door het team achter DOOR is opgezet, zetten we dit fantastische feest graag even in de spotlights!

you-enter-party-agenda-door-ruigoord
Op 2 mei zal menig techno liefhebber zich bij het kunstenaarsdorp van Ruigoord verzamelen voor een wel heel bijzondere kerkdienst. Voor het allereerst mogen we Svreca in de kerk aanschouwen, en dit wordt wellicht je enige kans om Luis Flores in de kerk zijn ding te zien doen.
Praised om haar intieme setting, rauwe en energieke vibe en de unieke verbinding tussen publiek en DJ, ook dat is DOOR. En yes, een super-vette line-up is ook verzorgd. Tickets gaan heel hard, maar zijn uiteraard via Door verkrijgbaar. Dus wil jij met je vrienden dansen tot lang na zonsopgang, of komen genieten van een afterparty die je never-nooit meer vergeet? Scoor dan nu je tickets!

Laat party agenda Door het je op 2 mei makkelijk maken en kom genieten van een heerlijk nachtje DOORgaan! Liever een ander feestje ontdekken? Check dan onze party agenda voor volgend weekend.

 

Zoeken