Onder de 18? Ook jij kan naar ADE!

Dat je geen biertje mag drinken of een mojito naar binnen mag slurken, is één ding. Maar dat je een muzikaal hoogtepunt als Amsterdam Dance Event zou moeten missen, is nog veel erger. Gelukkig denkt party agenda Door ook aan onze jonge, minderjarige dance fans – en geven we je het We Are The Future feest mee als tip - een ADE feestje waar je prima heen kan als je nog onder de 18 bent. En dik dat die line-up is!

We Are The Future, Heineken Music Hall, Amsterdam – zondag 18 oktober
Jij bent de toekomst – dat is een feit. Wie weet wordt jij op dit feest met Blasterjaxx, Headhunterz, W&W en vele andere grootheden wel zó geïnspireerd, dat we jou over 5 jaar als aanstormend talent aankondigen. Kom van 18.00 tot 01.00 helemaal losgaan en in de Meet & Greet area je helden ontmoeten – allemaal onder de 18!

Helaas gaat het Generationz event in de Ziggo Dome van Alda Events & ID&T niet door, en zijn er daarom veel teleurgestelde 14-17 jarige bezoekers die onwijs zin hadden om Showtek, Don Diablo, Dannic, Wildstylez en Sam Feldt in het echt te zien. Gelukkig kun je zondag dus nog wel naar We Are The Future. Trommel je vrienden op, regel je vader als persoonlijke taxi chauffeur en ga zondag heerlijk meegenieten van al het moois dat ADE 2015 te bieden heeft!

En weet je, zelf gingen wij als 17 jarigen ook stiekem naar Amsterdam Dance Event, en kwamen bij de meeste feesten eigenlijk gewoon binnen. Zit je dus op het randje van bijna jarig zijn, dan zou je de gok kunnen wagen. Maar beter kun je in de tussentijd lekker thuis oefenen om over een paar jaar zelf achter de draaitafels te staan – jij bent toch de future? ;)

Tickets scoren voor dit under 18 event? Check dan snel party agenda Door! Graag weten welke events er tijdens Amsterdam Dance Event voor 18+ zijn? Ga dan naar de ADE categorie in de agenda! 

ADE Agenda