HIGHLIGHT: TSEPO

“Geef deze jongen een medaille!”. “Monsterset!”. “Dit was zooo gaaf! De hangover 14 x waard!”. Een greep uit de lovende reacties die we op de Facebook pagina van Ex-Trouw-resident Tsepo vinden. De Amsterdamse DJ, niet alleen bekend om zijn grensverleggende (deep-)house, techno en disco setjes, maar ook om zijn altijd indrukwekkende afro kapsel, is snel aan het groeien. Jan van der Lugt, zoals ie echt heet, zet met zijn Tsepo alias grote stappen. 

Afgelopen ADE zorgde hij er bij Nuno dos Santos’ SoHaSo (Something Happening Somewhere) ADE 2015 borrel in de propvolle Feijoa cocktailbar voor dat de bar bijna uit haar voegen sprong. Van een wat ingedutte borrel sessie maakt hij binnen no time een warehouse party. Classic house met disco uitstapjes naar onder andere ‘Rhythm Is A Dancer’, zwepen het publiek op en daarmee trapt Tsepo Amsterdam Dance Event 2015 in gepaste stijl af: open-minded!

Natuurlijk hopen we dat Tsepo ook in de nieuwe belofte voor ravend & Trouw-lievend Amsterdam een rol gaat spelen. Fingers crossed! Tot die tijd kun je onder genot van zijn Lowlands 2015 setje in Door’s party agenda op zoek naar waar de house held nog meer zijn ding gaat doen! Check onze partyagenda om te weten wanneer Tsepo de boel bij jou in de buurt komt verbouwen.


TSEPO agenda