SEXTING? FLIRTEN BUITEN HET FEESTJE.

Die gast waar je vorige week op dat feestje mee hebt getongt kan weleens een blijvertje zijn. Ook al weet je wel dat ie stiekem een beetje een player is, toch kun je het niet laten om hem uit te dagen. Een foto’tje van je nieuwe lingeriesetje, dat kan best. Toch? Yes, hij bijt. Stuurt een foto van z’n sixpack. Mmm...daar wil je wel meer van zien. Maar eerst ben jij weer aan de beurt. Een foto van je billen. Superspannend, dit. Wel een beetje jammer dat je beste vriend de volgende dag weet dat jij een rode string met zwart kant aanhad gisteravond. Die lul heeft jouw foto doorgestuurd naar zijn vrienden, en die weer naar die van van hun, en ga zo maar door. Een harde les en meteen het grootste nadeel van sexting. Pas er dus mee op!

Opscheppen over hoe lekker dat meisje was waar je afgelopen zomer mee op Awake hebt aangepapt is één ding, maar die topless foto die ze vanuit haar badkamer whatsappte doorsturen naar je vrienden is wat anders. Ondanks dat je nooit zeker bent wat er met je foto’s of filmpjes gebeurd, blijkt uit onderzoek bij ruim 1800 jongeren dat toch ruim 15% weleens via social media of whatsapp een seksueel getinte foto heeft verzonden. Zo seksverslaafd als de oudere generatie denkt dat we zijn, zijn we echter niet. Zo zei 64% van de jongeren uit het onderzoek zich niet eens te kunnen voorstellen ooit aan sexting te doen. De generatie tussen de 24 en 34 jaar denken hier heel anders over, want van hen heeft bijna de helft weleens geile smsjes, mms-jes, berichtjes of whatsappjes gestuurd. Dan is de huidige generatie jongeren toch opeens een stuk preutser.

Maar één feit blijft altijd staan: denk goed na met wie je wat deelt, en ga NOOIT herkenbaar in beeld! Voor je t weet sta je namelijk online, en da’s opeens een stuk minder sexy. 

Ga jij liever real life tongen, flirten en misschien wel je toekomstige wederhelft ontmoeten? Check dan op je mobieltje onze party agenda, kom van de bank af en ga feesten op één van de feestjes, festivals of concerten

 

ZOEKEN