Partyagenda Door is jouw persoonlijke wishlist aan events!

Wij van Door vinden het superbelangrijk dat jij je thuis voelt op onze website. Dat je een fijn en persoonlijk plekje hebt, om nieuwe events te ontdekken, met je vrienden het weekend te bespreken en ook je favorieten tegenkomt. Daarom hebben we de Wishlist in het leven geroepen! Dit is jouw 100% persoonlijke agenda, waaraan je jouw favoriete events toe kan voegen, direct tickets kunt aanschaffen via de officiële ticketshop, en je Door profiel kunt beheren. Een veilig plekje waar je op elk moment aan je account kunt sleutelen, en je eigen agenda kunt beheren. Da’s handig he!

partyagenda-you-enter-is-je-persoonlijke-wishlist   

Voeg jouw favoriete events en feestjes toe!

Maak het persoonlijk en gebruik je Door account optimaal! Met jouw eigen Wishlist zie je in één oogopslag welke feestjes je niet wil missen, wat jij en je vrienden dit weekend gaan doen en voor welk evenement jij nog kaartjes moet aanschaffen. Wishlist brengt je het nachtleven, in één handig overzicht, zodat je je persoonlijke partyagenda altijd bij de hand hebt: snel, makkelijk en overzichtelijk feesten, stappen en losgaan. Want: dat is Door!

Ontdekken wat de voordelen zijn van onze Wishlist? Maak een account aan op Door en vul je persoonlijk partyagenda in! Jouw favorite events doe je door in te loggen op jouw profiel, door te klikken naar evenementen lijst en bij het plaatje van het evenement het hartje aan te klikken. Om toegang te krijgen tot je Wishlist moet je eerst ingelogd zijn.WISH LIST