OP Door VIND JE ZO VEEL MEER DAN TECHNO

Techno is tegenwoordig overal. En daar hoor je ons natuurlijk niet over klagen: we love techno. Maar het is soms makkelijk om te vergeten dat niet iedereen van techno houdt. Smaken verschillen en het is fantastisch dat er zo veel soorten muziek zijn om vandaag de dag op los te gaan. En speciaal voor die mensen is er natuurlijk ook Door.

Dat techno overal is, betekent niet dat iedereen van een technofeestje houdt. Alleen naar technofeestjes gaan is ook maar een saaie bedoening. Daarom kan je in de partyagenda ook filteren op genres. Je vind er alles van een dikke rockshow tot een dirty hiphopset. Want het was misschien normaal in de 20ste eeuw om maar naar één genre te luisteren, tegenwoordig is het dat niet. Het is onze missie om zo veel mogelijk mensen van de bank te krijgen.

Ben je dus op zoek naar een rock- of indieconcert? Of misschien liever wat hiphop of drum ’n bass? Een housefeestje of wat smooth jazz? Door heeft het allemaal. Filter in je zoekopdracht op categorie en je zal zien dat wij er alles aan doen om jouw horizon te verruimen.

ZOEKEN