WIJ HEBBEN DE PERFECTE ANTIKATERTIPS!

Hoe leuk het ook mag zijn, om van die bank te komen je helemaal naar de tering te feesten, de kater de volgende dag is een pijn die we allemaal herkennen. Je ligt brak op de bank, kijkt naar een loze komedie terwijl je aan je huisgenoten om een aspirine vraagt. Om je te helpen, geven wij je hier wat antikatertips.

Drink om te beginnen water, veeel water. Alcohol droogt je uit dus een halve liter water voor je gaat slapen helpt de pijn te verzachten. Als je water voor de vissen vindt, kan je volgens onderzoek net zo goed 7-Up of Sprite drinken. Zorg ook voor een goed ontbijt. Een ei is ideaal en met wat zout erop houdt dat het vocht goed vast, iets wat je wel kan gebruiken. Slaap ook goed uit want tegen dat je wakker bent, heeft je lichaam de meeste alcohol al verwerkt. Blijven drinken kan ook helpen, maar aan die tip zijn toch enkele nadelen verbonden. Sowieso heb je als je een kater hebt niet direct zin om terug de drank in te vliegen. Het werkt ook maar voor een tijdje, ooit moet je stoppen met drinken (al is het al om even te slapen) en dan slaat de kater twee keer zo hard terug. Het is dus vooral een korte termijnoplossing. Hopelijk helpen deze tips je die vervelende kater te overwinnen.

Onze partyagenda staat vol events waar je je volgende kater kan oplopen of waar je gewoon normaal naar toe kan gaan. Want de beste remedie tegen een kater is nog altijd niet drinken.

ZOEKEN