HIGHLIGHT: OT301

Van Amsterdam wordt vaak gezegd dat ze haar rauwe kantje verliest. De kraakpanden waar vroeger artiesten vrij konden experimenteren zonder dat geld een rol speelde, verdwijnen langzaam aan. Maar iedere gezonde scene heeft zo een plekken nodig en gelukkig heeft Amsterdam OT301. Eén van de laatste clubs in Amsterdam met een missie.

OT301 is een non-profit organisatie, wat niet betekent dat ze weigeren om hun elektriciteitsrekening te betalen, maar wel dat al het geld naar OT301 gaat in plaats van de zakken van de bazen. Zo krijgen ook onbekende artiesten de kans om te tonen wat ze kunnen. Toch zijn het niet alleen kleine artiesten waar OT301 het voor doet. Jeff Mills is grote fan van OT301, simpelweg omdat hij de kans niet meer krijgt om in kleine clubs te spelen. Een feestje in OT301 kan je dus met niets anders vergelijken. OT301 pusht zichzelf en de artiesten die er komen om anders te zijn en uit hun comfort zone te breken. Want wie op veilig wilt spelen, kan beter thuis onder een dekentje op de bank kruipen.

Wil je ook eens uit je comfort zone treden? Ga naar onze partyagenda, zoek naar OT301 en vind een feestje waar je buiten de platgetreden paadjes kan dansen.

ZOEKEN