Zie jij door het bos de feestjes niet meer?

Zie jij door het bos de feestjes niet meer? Geen zin om door die overkill aan feestjes te zoeken naar een invulling voor je avond? Dan hebben wij de oplossing!

Iedere week brengt je favoriete party agenda je de must-be en must-see feestjes, de highlights van het weekend opgedeeld in verschillende categorieën – zodat jij snel en makkelijk een keuze kunt maken tussen jouw favorieten! Onze FILTRFriday speurt naar de hippe happenings in de music scene, de onmisbare avondjes van de uitgaansagenda en de essentiële plekjes die je gezien moet hebben – en brengt ze naar jou. Of je nu aan het strand in het zonnetje wil bruinbakken onder het genot van dikke techno-beats, of los wilt gaan in een intieme, donkere club met vage bliepjes-house, jij zoekt het…wij hebben het! 

you-enter-party-agenda-fltr-friday 

Door biedt je dus categorieën aan in verschillende genres van de dance –  ieder z’n smaak! Techno, minimal, house, ambient, hardstyle, trance, het houdt niet op. Maaarrrrr…natuurlijk maken we ook onderscheid tussen indoor en outdoor, festival en club, concert en speciale gelegenheden, en meer. Geen feest is hetzelfde, en het maakt jouw nachtleven een stuk makkelijker als je gericht kunt zoeken en op vrijdag al weet waar jij die avond naartoe gaat. Vandaar: FLTRFriday. Weer zo’n handig hulpje dat je vanaf je bank kunt gebruiken…want je weet het – soms beginnen sterke verhalen wel op de bank! ;) 

 

FLTR