FLTRFriday: 14 t/m 16 augustus

Wij van Door houden wel van een beetje muzikaal experimenteren. We love to be open-minded, en bovenal…houden we ervan als jij van die ingezakte bank af komt. Want er is zoveel moois, bijzonders, vets, rauws en overdonderend te ontdekken in het nachtleven. Kruip dus niet in je holletje, maar ga op ontdekking! Hieronder helpen we alvast een handje! 


DGTL Festival – Parc del Fòrum, Barcelona, Spanje – vrijdag 14 augustus
Combineer een stedentripje naar de zonnigste stad in het Zuiden met het muziekspektakel van DGTL Festival. Een mind-blowing line-up met onder andere Âme, Ben Klock, David August, John Talabot, Maceo Plex en Tom Trago, innovatieve kunsten en dat allemaal in het Spaanse Barcelona. Guapa, op naar onze agenda voor de tickets! 

Me, Myself & André Galluzzi, Cruquiusgilde Warehouse, Amsterdam – vrijdag 14 augustus
Deze avond ga je op reis. Met André Galluzzi, André Galluzzi en...jawel, André Galluzzi! Deze Berghain held, geroemd om z’n legendarische Cocoon sets, komt Amsterdam onveilig maken met een extra lange solo set. Dat ‘ie van experimenteren houdt is een feit, dus wees voorbereid op een lekker trip langs techno en minimal! Kom alvast in de stemming met z’n Galluzzi’s Boiler Room set:

 
    

Session Victim, Eric de Man, Victor Coral & meer, Closure, Amsterdam – zaterdag 15 augustus

Naar de Closure kom je niet on te lullen maar om te dansen, los te gaan en nieuwe talenten te ontdekken. Dus kop dicht, en dansen! En wel op de denderende house en techno beats van Session Victim, Eric de Man, Victor Coral en Tim Hoeben. 

Gaasper Pleasure 2015, Recreatiegebied Gaasperplas, Amsterdam – zaterdag 15 augustus
Voor de 9de keer op rij keert Gaasper Pleasure terug naar de Plas voor toffe muziek, dikke deuntjes en natuurlijk een overvloed aan dansjes en drankjes. Kom mooie meisjes kijken of hippe gasten zien, onder het techno-genot van Clouds, Space Dimension Controller, Sandrien, Function en meer. Betrouwbare kaartjes nodig? Check Door’s partyagenda en scoren die hap!

Villa Kakelbont, Vlla, Amsterdam – zaterdag 15 augustus
‘Wees brutaal, wild en wonderbaarlijk’ is het advies van Villa Kakelbont. Dus jij weet wat je te doen staat! Deze zaterdag kun je met Buurman & Buurman, Ringo en South District wonderlijk wezen te zijn op het leukste, uit de hand gelopen tuinfeest in Amsterdam.  


King Shiloh Session, Q-factory, Amsterdam – zaterdag 15 augustus
You’re cordially invited door de koning van de dub stijl, die tot 12 revival brengt en daarna tot 3 uur losgaat met heerlijk dubplate geweld. En dat allemaal op het podium van Q-Factory. Mag je niet missen, dus scoor snel je tickets op Door!

Studio 80 Invites: M>o>s Recordings, Studio 80, Amsterdam – zaterdag 15 augustus
Spontaan zin in een potje Chicago House, afgewisseld met soepele techno deunen? Dan doe je er goed aan om je lazy ass van de bank te halen en op weg te gaan naar Studio 80 deze zaterdag. M>O>S Recordings, het label van de Nederlandse Aroy Dee, landt samen met ASOK, Ma Spaventi, Robert Bergman en meer een avondje genieten met de hoofdletter G!

XXX with Sadar Bahar, Closure, Amsterdam – zaterdag 15 augustus
Amerikaanse DJ Sadar Bahar legt het je even uit: ”Muziekliefhebberz zijn overal op de wereld hetzelfde. Ook al is er een taalbarrière, zodra de muziek aan gaat, communiceren we via de muziek. Muziek is de universele taal.” En zo is het maar net. Dusk om op zaterdag lekker muziek lullen met elkaar én Sadar Bahar, Shmlss & Max Abysmal B2B Philou Louzolo.

Cartel & Plak at the Beach, Woodstock ’69, Bloemendaal – zondag 16 augustus
Een zacht briesje in je haar, zand tussen je tenen en een biertje in je hand. Klinkt goed he? Sluit je weekend af in Bloemendaal met een lekker potje techno en house, geserveerd door Hunee, Antal en Young Marco. Je weet het, bij Woodstock ’69 zit het wel goed. Meer strandfeestjes checken? Ontdek onze partyagenda!

Is Burning, Cruquiusgilde, Amsterdam – zondag 16 augustus
Onder het genot van een broodje al je laatste restjes energie eruit dansen? Het weekend vieren met slick techno beats en rockende house deuntjes? Kom dan vanaf 2 uur naar de Cruquiusgilde voor de perfecte afsluiting van je weekend! Tickets nodig? Koop ze via Door!

Nog steeds geen reden gevonden om te gaan genieten van dit weekend? Nog altijd geen idee waar je je dansmoves gaat showen? Check dan de volledige Door agenda en ontdek alle feestjes van dit weekend! 

 

Zoeken