CLOSURE BLIJFT ONTWIKKELEN.

‘Gefaalde poging om de Trouw te kopiëren’. ‘Levensgevaarlijk op de dansvloer gezien ze drank schenken in glas.’ ‘Geluid veel te zacht’. ‘Na 1,5 uur in de rij geweigerd omdat we overdressed waren’. ‘Buitenlandse vrienden kwamen er niet in’. Tsja, de reviews van het gloednieuwe Closure zijn niet allemaal 5 sterren. De club van Oliver Louw en Joey Muijlwijk, die in december 2014 haar deuren opende in het oude Roses en Club Underground, ligt flink onder vuur. Ondanks een superdikke programmering en een retegezellige underground vibe heeft Closure veel te kampen met slechte ervaringen.

Het ene horrorverhaal na het andere komt voorbij. Zo schijnt het dat in de Closure te Amsterdam, toeristenstad bij uitstek, iedereen die geen Nederlands spreekt niet wordt binnengelaten. Of je nu expat bent en al 4 jaar in Nederland vertoeft of 5 daagjes op citytrip bent, je komt er niet in. Wellicht ligt dat aan het feit dat de eigenaren de club als plek voor en door Amsterdammers zien. Eens met alle slechte reviews zijn ze het in ieder geval niet. Zo verklaren ze dat er door hun deurbeleid juist een goede sfeer heerst binnen, omdat iedereen dezelfde mind-set heeft en puur voor de muziek komt. Daar kunnen ze van Closure nog weleens gelijk in hebben. Verder luistert Closure ook naar de kritiek. Toen na het openingsweekend het geluidssysteem werd afgekraakt is er vrijwel meteen een nieuwe geregeld. En zo blijft Closure zich, een jaar na de opening, steeds meer ontwikkelen.

Zelf ondervinden wat de Closure is? Kom het meemaken! Check vanaf je luie bank de partyagenda voor alle feestjes in de Closure aanstaande tijd! 

CLOSURE agenda