ADE 2015: Amsterdam Dance Event 2015

14 tot en met 18 oktober 2015 is het AAN in Amsterdam – dan reist de internationale dance scene af naar onze hoofdstad voor het 20 jarige jubileum van ons eigen Amsterdam Dance Event. Een jaarlijks hoogtepunt voor alle dance liefhebbers, want je vindt tijdens ADE iedere dag wel een reden om van je bank af te komen. Zowel overdag tijdens de conferentie als ‘s nachts in de vele clubs die Amsterdam rijk is, is er ongelooflijk veel te doen. DE ADE 2015 line-up is weer rete-goed, en de ADE agenda barst bijna uit z’n voegen. Gelukkig heb je daar ons voor! Tijdens Amsterdam Dance Event 2015 filteren wij de beste ADE Festival, Club happenings en feesten er voor je uit.

Beter neem je vrij van je werk en skip je even wat college’s op school, want tijdens Amsterdam Dance Event is het non-stop feest. Of je nu techno, house of trap liefhebber bent, het gehele spectrum van de dance komt voorbij, met line-ups die je de prijs van de tickets meteen doet vergeten. Ben je overigens nog op zoek naar tickets voor dat ene ADE 2015 feest? Check dan Door’s party agenda, want via ons koop je meteen voor jouw feestje de officiële, en betrouwbare kaartjes! Wees er snel bij, want we weten allemaal hoe hard het tijdens ADE festival kan gaan.

Alleen maar winnen, hoogtepunten en must-see’s tijdens Amsterdam Dance Event. Wat dacht je van de Verknipt ADE Techno Special ? Verdeeld over de Westerunie, Westergas en Westerliefde vind je er op donderdag 15 oktober Enrico Sangiuliano, Egbert, Secret Cinema en nog veel meer. Of heb jij een abonnementje op de Awakenings ADE specials? Bazen Carl Cox, Joris Voorn en Speedy J hebben er hun eigen avond – met hun eigen helden line-up. Want tijdens ADE in oktober doet het publiek het niet met minder dan dat. Misschien wordt je warm van Richie Hawtin, Dubfire en Jon Gaiser? Zoja, dan vind je bij ENTER. at Loveland ADE (what’s in a name? ;) ) je dance event heil wel. Voor de wat mainstream beleving van ADE is er het gigantische Amsterdam Music Festival in de Amsterdam Arena, waar onder andere Armin van Buuren, Alesso, David Guetta, Martin Garrix, Oliver Heldens en Hardwell de EDM voetjes van de vloer zullen brengen.

Maar geloof ons, beter zoek jij via onze ADE 2015 category in de Door party agenda naar jouw favoriete feestjes en events, en ga je een onvergetelijke 20ste edtie van ADE beleven. Amsterdam Dance Event, we love you! 

ADE agenda