HIGHTLIGHT: OPTIMO IS NIET JE STANDAARD DJ-DUO

Het verhaal van Optimo is niet dat van de doorsnee DJ. Sowieso zijn ze geen doorsnee techno-DJ’s. Probleemloos mixen ze bijna ieder genre dat de mensheid kent met loodzware techno. Hun sound is dus volkomen uniek, maar Optimo is geen DJ-duo dat begonnen is op een veel te kleine slaapkamer.

Google Optimo (Espacio), zoals het voluit heet, en je komt terecht op de Wikipediapagina van een club. Nee, Google heeft je niet in het zak gezet. Optimo (Espacio) begon als club in Glasgow en nog steeds is het een van de grootste hotspots van de stad. Optimo was de resident DJ, maar omdat je goed talent nooit in een kooitje kan houden, vloog het duo al snel de wereld over. Op dit moment zijn ze zelfs de roem van hun club overstegen en denken mensen eerder aan het DJ-duo dan aan de club. Dat Optimo zo een groot publiek weet aan te trekken, ondanks dat ze begonnen als vaste act van een kleine discotheek in een stad die nu niet direct Berlijn 2.0 kunt noemen, betekent wel dat ze een van de te volgen artiesten van het volgende jaar worden.

Mocht Optimo je om de een of andere reden niet bevallen (smaken kunnen soms verschillen), check dan zeker onze partyagenda en filter op categorie of zoek naar specifieke artiesten om jouw ideale feestavond te vinden.

ZOEKEN