fltrKERST - 24 T/M 27 DECEMBER

Tegen de tijd dat je aan het toetje bent toegekomen heb je al 5 keer ‘Last Christmas’ gehoord en ben je drie keer op de bank in slaap gevallen. Tijd om die ijstaart naar binnen te schuiven en snel weg te sneaken, het nachtleven in! Of het nu de afterparty van je kerstdiner, of de pre-party voor Oud & Nieuw is…deze kerstfeestjes mag je niet missen! 

Aspirations Chrismas Special, Closure, Amsterdam – zaterdag 26 december – Tweede Kerstdag
Closure is goed bezig met haar kerstprogrammering. Op Tweede Kerstdag trapt de Amsterdamse club het af met een nachtlang Jeremy Underground b2b met San Soda. Je weet wat dat betekent… feel-good house en warme techno beats. Die kerstchocolaatjes dans je zo weer weg!

Deventerdubsessions, Het Burgerweeshuis, Deventer – zaterdag 26 december – Tweede Kerstdag
Deventer rukt Levon Vincent bij z’n American Christmas dinner vandaan en als kerstboodschap dé mix tussen NY/Detroit house en techno ten gehore te brengen. Who needs Berghain? Bij deze DDS ga je los op Levon Vincent, Ferdi Blankena en Sense Unique. Check gauw in onze party agenda of er nog tickets zijn!

All Night Long with Dimitri, De Marktkantine, Amsterdam – zaterdag 26 december – Tweede Kerstdag
Dimitri staat beter bekend als de Nederlandse house encyclopedie, een veteraan die na 30 jaar achter de draaitafels nog altijd niet zonder zijn muziek kan. En terecht, vinden wij. Zijn All Night Long set in de Marktkantine zal het je bewijzen, deze man gaat je 5 uur lang op reis nemen. Scoor snel tickets via Door! 

Mental Evolution, Tivolivredenburg, Utrecht – zaterdag 26 december – Tweede Kerstdag
Met een stevig potje techno de overtollige kerstkilo’s eraf dansen, dat klinkt als een strak plan. De uitvoerders zijn Perc, Ansome, Jasper Wolff & Maaren Mittendorff en Vela Uniform. Dikke namen op een dikke line-up, komt dat zien!

LET Christmas Special, Closure, Amsterdam – zondag 27 december
Closure plakt er gewoon lekker een Derde Kerstdag achteraan en houdt drie als heilige getal aan. Gerd Janson, Kenneth Christiansen en Carlos Valdes draaien ieder drie uur lang, wat inhoudt dat Closure tot maar liefst 8 uur open is! Extra lang genieten van die kerstvakantie dus!

Ben jij meer een liefhebber van hardstyle, techno of een andere stijl? Je kunt in onze party agenda per stijl zoeken op feestjes! Dus hop, laat ‘Last Christmas’ keihard achter je op de bank en ga eropuit met Kerst! 

ZOEKEN