fltrWEEKEND – FEESTJES 27 TM 29 NOVEMBER!

De beste feestjes dit november weekend!

Vrieskou, vroeg donker en overal oliebollenkraampjes. Het is inderdaad winter. En nee, dan moet je niet onder een warm dekentje op de bank wegkwijnen met je mond vol vette oliebollen. Nee, dan moet je jezelf warm dansen, op ontdekking, de nacht onveilig maken! Kom van die bank af en check bijvoorbeeld deze experimentele, muzikaal grensverleggende feestjes!  

 

Red Light Radio – 5 Year Anniversary, Studio 80, Amsterdam – vrijdag 27 november
5 jaar geleden openden de daredevils van Red Light Radio midden op de Wallen een online radio station en begonnen met het maken van radio áchter de ramen. Links een Colombiaanse prostituee, rechts een seksbioscoop. En daar middenin knettergoeie muziek van internationale artiesten en DJ’s. Red Ligt Radio viert dit weekend haar vijfde verjaardag, en dat doen ze in Studio 80 in Amsterdam. Met Gilb’R, Syracuse, San Proper, Adolf Butler en meer wordt het geheid een verjaardagsfeestje waar je je bank voor af kunt komen! Tickets nodig? Check gauw in onze partyagenda of ze nog beschikbaar zijn!

Radion Weekender, RADION, Amsterdam – vrijdag 27 november
Grote namen op de line-up? Bekende gezichten? Niks daarvan. RADION is er om te vernieuwen, nieuw talent een kans te geven en te experimenteren. Daarom had Radion de ballen om van deze weekender - in één van de meest underground clubs in Amsterdam - één grote ontdekkingsreis te maken. Naast Beesmunt Soundsystem en Nachtbraker vind je in RADION ook Iron Curtis, Eddie Leader, Red Axes, Ewan Pearson, Oceanic, Niels Klein, Dandyism en nog vele andere upcoming talenten. Nieuwsgierig en dorstig naar nieuwe muziek? Kom deze talenten ontdekken.

Intercell, Rhone Warehouse – Loods H7, Amsterdam – zaterdag 28 november

Ja ja, gewaagde line-ups houden wij bij Door wel van. Daarom zijn we fan van Intercell, dat met een line-up vol underground DJ’s een rauwe, donkere en industriële setting warm maakt. Fck mainstream, underground is waar het dit weekend in Warehouse H7 om draait. Zin in een harde, experimentele sound? Kom dan van je luie bank af en ga los op Intercell, met onder andere Ansome, J.Tijn, Plukkk, Ayarcana, Scenedrone en Phobia! 

Verknipt 3 Year Anniversary, Amsterdam Studio’s, Amsterdam – vrijdag 27 & zaterdag 28 november
Eén feestje was echt niet genoeg om de derde verjaardag van Verknipt te vieren, dus is het een dikke Weekender geworden. Wat vervelend nou...kun je twee nachten niet kwijlend in slaap vallen op de bank! In plaats van dat zielige schouwspel kun je in de Amsterdam Studio’s genieten van Surgeon, Lady Starlight, ROD, Shifted, Secret Cinema, Arjuna Schiks (LIVE), Illesnoise en meer. Vette line-up, nog vetter verjaardagsfeestje!

Light House, Canvas, Amsterdam – zaterdag 28 november
Iedere twee maanden knalt Canvas er een experimentele line-up uit en verleggen de muzikale grenzen. Dit weekend vind je er Jacques Renault, label-baas van Let’s Play House, evenals Tettero en Jonagold. Techno, house, disco en alle andere feel-good genres gaan voorbij komen in Canvas. Een open-minded mix die vooral een hele dikke glimlach op je gezicht gaat brengen. Als dit niet smullen wordt, weten we ‘t ook niet meer. Check gauw op Door of er nog tickets te koop zijn voor Light House! 

 

Meer zin in een concert, avondje hardstyle of nachtje trance? Door’s party agenda heeft het allemaal. Ga gauw op zoek naar jouw favorieten in onze party agenda! 

ZOEKEN