fltrWEEKEND - FEESTJES 20 TM 22 NOVEMBER

De beste feestjes dit november weekend!

Overkill aan feestjes? Geen idee waar je dit weekend je bank voor af moet komen? Nou, wij van Door weten het wel! Hier drie dikke, bijzondere en verbazingwekkend goede feestjes voor het weekend van 20 t/m 22 november. Ga jij los op Julio Bashmore in Closure, op wereldreis met Georgie’s Wintergarten, of los op donderse techno bij Chateau Techno?

 

Julio Bashmore + Serge + Patski, Closure, Amsterdam – vrijdag 20 november
Soul-rijke, retro disco met een house inslag die samenspeelt met techno. Een setje van de Britse Julio Bashmore is niet zomaar een paar uurtjes dansen of losgaan. Het is een beleving, een reis door de genres die de barrières wegneemt.Swingen tot de tweede, en deze week kan dat in Closure. De Amsterdamse club heeft niet alleen Julio Bashmore uitgenodigd, maar serveert je ook nog eens Serge en Patski op de line-up. Smullen maar! Tickets nodig? Scoor ze via Door!

Georgie’s Wintergarten 2015, Ruigoord, Amsterdam – zaterdag 21 november
Vorige week tipten we je nog hoe je tickets kon scoren voor dit spektakel. We hopen dat het iedereen is gelukt, want wij liggen zelf al aardig wat nachtjes wakker van opwinding voor Georgie’s Wintergarten. Onze favoriete wereldreiziger Georgie opent zaterdag 21 november in het prachtige Ruigoord zijn Wintergarten – een nomadenkamp waar muziek, dans, kunst en een bizar goede sfeer samen smelten tot één groot onvergetelijk feest. Na Ruigoord vindt de officiële afterparty plaats in de Closure met secret guests. Dit is zo’n feestje waar je tien jaar later nog steeds aan terugdenkt, als je oud en afgetakeld op de bank bent neergeploft! Geen tickets kunnen scoren voor het feest zelf? Scoor ze dan wel snel op Door voor de afterparty in de Closure!

Chateau Techno, La Fabrique 2015, Taets Art & Event Park, Amsterdam – zaterdag 21 november
Donders goede techno, snoeiharde beats en dat allemaal in het Taets Warehouse op het voormalige militaire terrein aan de Hemkade. 15 minuutjes uit Amsterdam en je kunt bij Chateau Techno komen genieten van de jaarlijkse november editie van La Fabrique. Ben Sims, Dvs1, LB Dub Corp, The Advent, Industrialyzer en Sam Paganini zijn enkele namen op de veelbelovende line-up. Techno geblazen! Scoor vanaf je luie bank tickets via Door!

Niet jouw ding? Zoek dan op andere muziekstijlen in onze party agenda en wij willen wedden dat je binnen no time van de bank af bent. Onderweg naar een nieuwe avontuur! 

ZOEKEN