FLTR FRIDAY – FEESTJES TIJDENS SINTERKLAAS WEEKEND!

De beste feestjes na Pakjesavond!

Geef maar toe, stiekem hoop jij dat je in je schoen een ticket vind voor dat dikke techno feest! Of de Sint je op Pakjesavond nou beloont voor je brave gedrag of je eerder door Zwarte Piet wordt meegenomen naar Spanje (Ibiza, anyone?), wij weten waar jij naartoe moet dit weekend. Dat is niet de bank op nee. Wat dan wel? Nou, Door heeft de beste feestjes van 4 t/m 6 december er voor je uitgefilterd!

XXX with Andrew Weatherall 4 hr Set + Shmlss, Closure, Amsterdam – vrijdag 4 december
Hij draait achter de schermen al flink wat jaartjes mee, maar de 52 jarige producer & DJ Andrew Weatherall weet nog precies wat er op de dansvloer thuis hoort. Zijn aanstekelijke mix van electro, post punk, post rock en techno gaat 4 uur lang de Closure onveilig maken. Met Shmlss als toetje. Tickets scoren? Check Door!

Intimate Friends X Rhythm Section, Canvas, Amsterdam – vrijdag 4 december
De perfect Pakjesavond pre-party vind je op vrijdagavond in Canvas. Deze jonge labels delen hun publiek en brengen samen de house, jazz en disco vibe naar Amsterdam. Op de line-up onder andere Al Dobson Jr., Reginald Omas Mamode IV en meer!

X with Âme & Job Jobse, De Marktkantine, Amsterdam – zaterdag 5 december
Ook al is X natuurlijk allang en breed uitverkocht, toch speelt De Marktkantine nog een beetje voor Sinterklaas. Wil je Âme & Job Jobse back-to-back zien op Pakjesavond. Wees dan vroeg en scoor één van de 300 kaarten aan de deur! Dat wordt de hele nacht diep gaan op house, techno en alles wat daar tussenin zit!

Compound, Studio 80, Amsterdam – zaterdag 5 december
Wat van ver komt is lekker (Sinterklaas?), dus haalt Studio 80 voor Compound de Colombiaanse techno lady Adriana Lopez naar Amsterdam. Samen met Dimi Angélis, Regis, GLOOM en meer wordt op dit avondje de definitie van techno gegeven. Komt dat zien!

Wicked Jazz Sounds Weekender Night, Sugarfactory, Amsterdam – zondag 6 december
Zoete jazz sounds, dikke beats en swingende lichamen, dat vind je op zondag in de Sugarfactory. Wicked Jazz Sounds nodigt D-Rok, Lourens Lefreak, Berenice van Leer, Kika Sprangers en meer lekkers uit op de line-up! Check gauw in onze party agenda of er nog tickets zijn!

Ben jij meer van de indie? Of ga jij los op hiphop, EDM of metal? We hebben in onze party agenda feesten in alle stijlen en categorieën staan! Check snel waar jij de bank voor af gaat komen dit weekend! 

ZOEKEN