MET DEZE TIPS WORDT JE WEEKEND HELEMAAL AF!

Wat zou het leven toch zonder een weekend zijn? Een grote saaie bedoening dus het is van uiterst belang dat je het meeste uit het weekend haalt. Het grootste feestje van het komende weekend is sowieso de show van Disclosure in Heineken Music Hall, maar zit je op droog zaad omdat het volgende week Valentijn is? Dan weten wij nog wel een goed alternatief.

Op vrijdag brengt Italojohnson een all night set in Closure tijdens Italojohnson All Night Long. Dit Berlijnse trio staat bekend om hun rauwe, analoge sound die probleemloos house en techno mengt. In Nijmegen geeft Nachtsport op zaterdag je een work-out met Stranger en Reggy van Oers. Of maak een tripje naar België en ga op vrijdag naar HOF! met Levon Vincent in Café d’Anvers in Antwerpen. En de volgende dag kan je genieten van een all night set van Kölsch voor je terugrijdt naar Nederland.

Wil je meer vette weekendknallers in Antwerpen, Amsterdam, Rotterdam of waar dan ook… Check dan onze partyagenda en filter op stad en categorie om jouw ideale feestje te vinden.

ZOEKEN