VIER JE BACHELORPARTY IN BERLIJN!

Een vrijgezellenfeest is misschien wel het belangrijkste feest in je leven. Nieuwjaar komt ieder jaar terug, net als je verjaardag, maar (in het beste geval) vier je maar een keer een vrijgezellenfeest. Je maakt er dus best een knalavond van. Liefst gecombineerd met een citytrip. Naar Berlijn bijvoorbeeld.

De hoofdstad van Duitsland trekt mensen van over de hele wereld die naar de beste feestjes willen gaan. Een vlucht met Ryanair heb je al voor 20 euro en eens je bent aangekomen heb je een mooiere setting dan in pakweg Almere. Overdag heb je een stad met een fantastisch verhaal om in rond te dwalen en ’s avonds die beroemde Berlijnse feestjes. Een citytrip naar het oosten is dus de ideale manier om het grootste, meest belangrijke feest van je leven te vieren. Het leven is er een stuk goedkoper dus je hoeft er ook niet op je portefeuille te letten.

Blijf je voor je vrijgezellenfeest liever in eigen land? Check onze partyagenda voor de vetste feestjes in Nederland en België en vier je vrijgezellenfeest op eigen bodem.

BERLIJN agenda