Door IS ZO VEEL MEER DAN EEN PARTYAGENDA.

Voor we met dit bericht willen verdergaan, willen we je eerst bedanken voor je support. Door probeert jou aan de beste feestervaring te helpen en we hopen dat dat ons ook lukt. Als Door voor jou nog één groot mysterie is, dan geven we je snel een Door topgids. ‘Cause pleasin’ you is our mission.

Zoals je waarschijnlijk al doorhebt, vind je op deze website een waslijst aan feestjes. Van keiharde techno tot diepe house, van alternatieve indie tot smerige rock en van drum ’n bass tot dirty hiphop. Kortom, alles waar een mens op kan losgaan. Je kan je zoekopdracht filteren op categorie om je favoriete genre eruit te pikken, maar ook op locatie zodat je weet wat er bij jou in de buurt te doen is.

Niet alleen geven we jou een overzicht van wat er te doen is. Om je zo veel mogelijk van je bank te krijgen, kan je ook direct originele tickets bestellen voor clubs als De School, Transport en De Marktkantine op de pagina van het event. Kwestie dat jij niet nog eens 25 andere pagina’s moet opendoen om aan een ticket te geraken. En als klap op de vuurpijl kan je als je inlogt ook nog eens zien waar al je vrienden uithangen. Niet op de bank waarschijnlijk.

Dus haast je naar onze partyagenda, ga los op ons killeraanbod van killerfeestjes en kom van die bank af! Door is beschikbaar via laptop, PC en mobiel zodat we je waar en wanneer ook kunnen helpen.

ZOEKEN