Uit je dak met Door’s party tips.

Dus jij dacht dat je een rustig avondje onder een deken op de bank zou gaan beleven? THINK AGAIN! Door heeft als missie om je het nachtleven in te brengen, want het leven is veel te kort om je leven weg te zappen. Geen idee waar je heen moet tijdens ADE? Doe maar iene-miene-mutte met dit kekke lijstje van  ADE2015 techno party en feestjes – wedden dat jij voortaan iedere ADE van de bank af komt?

Verknipt ADE Techno Special, Westerunie, Westergasterras, Westerliefde, Amsterdam – donderdag 15 oktober
Als Secret Cinema, Egbert en Gem Records je niet naar dit feestje weten te trekken, ga dan lekker terug naar huis - je Justin Bieber cd luisteren op de bank. Wat een ijzersterke techno line-up staat hier tijdens ADE!

Dave Clarke presents, De Melkweg, Amsterdam – vrijdag 16 oktober
De 10de verjaardag van Dave Clark presents vorig jaar zal lastig te toppen zijn, maar ook deze ADE avond zal de boeken in gaan. Onder andere Sandrien, Gary Beck, Perc & Truss, DJ Bone en uiteraard Dave Clarke zelf gaan heerlijke herrie maken. Mag je niet missen! 

Reaktor // Token ADE, Amsterdam Studio’s, Amsterdam – vrijdag 16 oktober
Token Records mag tijdens ADE haar ding komen doen – en dat laat het zich geen tweede keer zeggen. Ondere andere held Antigone wordt van z’n bank af gehaald om er een feestje van te maken, samen met Inigo Kennedy, Ctrls en Kr!z een absolute garantie voor een topavond. 


Adept & On present Tresor Berlin, Radion, Amsterdam – vrijdag 16 oktober
Dus jij denkt dat je dat vol kan houden, 21 uur feesten? Nu is je kans om het te bewijzen, en dat moet met een avondje Berlijns techno’en op Surgeon, Zadig, Voiski, Antigone en nog veel meer helden echt wel lukken. Tickets nodig? Er zijn nog 200 kaarten aan de deur beschikbaar!

HYTE ADE X M-Plant, Warehouse Elementenstraat, Amsterdam – zaterdag 17 oktober
Heb je echt meer info nodig dan Chris Liebing en Robert Hood op de line-up? Nee he. Dachten we al. Scoor nu je tickets voor dit veelbelovende feest in de Warehouse Elementenstraat. 


8 Years Fachwerk ADE, Club Up, Amsterdam – vrijdag 16 oktober

We vieren 8 jaar lang genieten van de sounds van het Berlijnse label Fachwerk. Da’s inderdaad vakwerk, en die verjaardag wordt tijdens ADE keihard gevierd met Mike Dehnert, Roman Lindau en Sascha Rydell & Limo. Smullen zonder taart!

Driving Forces Recordings ADE showcase, Dhoem Dhaam Warehouse, Amsterdam – zaterdag 17 oktober
Als je een feestje wilt beleven op een authentieke, industriële locatie met een heerlijke, underground vibe? Kom dan de Driving Forces showcase meemaken in Dhoem Dhaam. Alex Bau, Flug, Sutter Cane en nog meer talenten zijn hier te bewonderen. 


Nog niet overtuigd? Check dan onze uitgebreide ADE categorie in de party agenda en bepaal zelf voor welk avontuur je tijdens Amsterdam Dance Event de bank af komt! 

 

ADE Agenda