TSOB TOONT DE UNDERGROUND DANCESCENE VAN BELGIË.

Je kan veel over België zeggen. Ze hebben een plassend jongetje als nationaal symbool, de mensen raken het niet eens over welke taal ze nu willen spreken en hun koning heeft het charisma van een overreden fazant. Maar muziek maken kunnen als geen ander. Het kleine Belgenlandje heeft op Stromae na weinig grote namen in het volkregister, maar af en toe popt er iets speciaals uit Belgische bodem naar boven. En net dat is het verhaal van The Sound Of Belgium.

 

The Sound of Belgium gaat over de ondergrondse dansscene bij de zuiderburen. New Beat zette in de jaren tachtig het land op zijn kop en zette het kleine Belgenlandje op de wereldkaart. Het zorgde ervoor dat de Belgische dansscene een unieke bodem had om uit te groeien, want nergens anders was er zoiets. New Beat heeft ervoor gezorgd dat de Belgische dansscene is wat ze nu is, geen grote grote mainstream speler, maar een parel waar je die minst zou verwachten. De Belgen houden nu een The Sound Of Belgium-tour. Doorheen het hele land, kan je raven op een manier waarop alleen de Belgen het kunnen.

Check onze partyagenda en maak er gewoon een retegave citytrip van en check de trailer van The Sound Of Belgium hierboven.

ZOEKEN