TECHNO OP ADE 2016

De dagen worden korter, de balderen vallen van de bomen en het weer wordt slechter. Toch brengt de herfst niet alleen slechte dingen met zich mee, ADE staat weer voor de deur  dus dat betekent zwoele feestjes genoeg. Wij houden je de komende maand op de hoogte van al dat moois wat er dit jaar weer te beleven is. Vandaag in de spotlight, de vijf best bezochte technofeestjes.

 

Awakenings ADE X Len Faki Presents Figure Nacht, Len Faki, Octave One, Jeroen Search en meer, Gashouder, 19-10

We pakken meteen groots uit met Awakenings, al jaren een gevestigde naam. Het is dan ook niet gek dat deze technofeestjes volop vertegenwoordigd zijn op ADE. Alle vijf de dagen kun je in de Gashouder op het Westerpark terecht voor het ultieme technofeestje. Het openingsfeestje wordt verzorgd door Len Faki and friends. Faki is al jaren een grootheid. Tijdens zijn shows in de Berghain nodigde hij vaak collega’s uit van over de hele wereld. Dat kunstje herhaalt hij in Amsterdam.

 

Verknipt ADE Techno Special, ROD, Dax J, Randomer en meer, Amsterdam Studios, 20-10

Je moet er even een stukje voor reizen maar dan heb je ook wat. In de Amsterdam Studio’s verzorgt Verknipt voor de tweede maal een avond vol vette techno tijdens ADE. Vooral Britse en Duitse dj’s zullen hier het podium betreden (zoals ROD, Gary Beck en Dax J). De industriële omgeving zorgt voor de ultieme techovibe en er zijn drie area’s te bezoeken. Oja, en dat het dak eraf gaat is een zekerheid, de Amsterdam Studio’s kent namelijk geen geluidsbeperking.

 

Breakfast Club ADE, Mike Servito, Tom Liem Palms Trax en meer, Radion, 23-10

Sleep is overrated, heb jij als nachtvlinder na een avondje doorpakken nog niet genoeg gehad van de fijne beats? Dan is er altijd nog de Breakfast Club. In tegenstelling tot de meeste feestjes op ADE eindigt deze niet om zeven uur ’s ochtends, maar begint hij pas. Twee ochtenden verzorgt de Breakfast Club een stampend techno feestje. Wij lichten de ochtend met Mike Servito uit, verantwoordelijk voor stoere techno met ballen. En hij komt niet alleen, Tama sumo weet met haar eclectische muziek een perfecte mix van technostijlen af te leveren.

 

Afterlife at Loveland ADE, Dixon, Jon Hester, Tale of Us en meer, Mediahaven, 21-10

Nog zo’n feestje dat je eigenlijk niet mag missen. Loveland verzorgt tijdens ADE maar liefst drie technoavonden. Daarvoor strijkt het neer in de Mediaheven, met zijn geweldige akoestiek de perfecte locatie voor een geslaagd feestje. De jongens van Tale of Us verzorgen de line-up, en die is zeker niet mis. Met Dixon hebben ze een van de beste dj’s ter wereld in de gelederen en ook een naam als Âme ben je verzekerd van een nacht vol fijne techno.

 

Dockyard Festival ADE, Dubfire, Juan Sanchez, Tripeo en meer, NDSM-werf, 22-10

Geen ADE ervaring is compleet zonder een bezoekje te hebben gebracht aan de NDSM-werf. Op 22 oktober vindt je hier het enige buitenfestival gedurende ADE plaats. Met ruim 11.000 bezoekers is het ook meteen een van de grootste evenementen tijdens ADE. De line-up kent een waslijst aan internationale grootheden die allemaal die stuk voor stuk zullen bijdragen aan het ultieme technofeest. Koop een kaartje en wordt onderdeel van het futuristische dystopia op deze verlate scheepswerf.

 

Meer informatie over tijden, prijzen en tickets is te vinden op onze website.

 

Techno ADE2016