SETH TROXLER

De man van het naakte promo filmpje, een legendarisch interview over niet-bestaande vleermuizen in Miami en degene die Nina Kraviz een ongelooflijke bitch heeft genoemd. Maar ook de man met de aanstekelijke glimlach en glimmende pretoogjes, eerlijke woorden én een laidback attitude waar veel DJ’s van kunnen leren. Om nog maar niet te spreken over zijn briljant goede techno sets. Seth Troxler, everyone!

Zijn uitgesproken mening over EDM en festivals viel bij zijn DJ collega’s waarschijnlijk iets minder goed, maar met zijn eigen setjes en producties maakt de Amerikaanse DJ Seth Troxler een hoop goed en heeft hij het publiek zo weer voor zich gewonnen. Zijn sets zijn niet te versmaden zo lekker, als een all-you-can-eat-buffet waarin je kunt kiezen tussen alle smaken techno, gemixt met sausjes van elektronica, verrassende extra’s en de altijd overdonderende bass. Klinkt goed he?

 

Afgelopen ADE liet Seth een heel andere kant van zich zien en stond in de keuken bij het ’10.000 hours’ project, om honderden Amsterdamse daklozen van een goede maaltijd te voorzien. Nog meer held dus, die Seth Troxler! Maar waar het voor jou natuurlijk om draait, is zijn muziek. Zijn meeslepende sets. Deze techno DJ moet je een keer gezien in het echt beleven, en dat lukt niet met een Boiler Room setje vanaf de bank. Ga dus gauw in onze party agenda checken op welk feestje je Seth Troxler binnenkort kan zien draaien! 

SETH TROXLER agenda