HET HOOGTEPUNT VAN AFGELOPEN WEEKEND WAS RAKETKANON.

Er waren ontzettend veel feestjes dit weekend, maar dit concert was toch mijn hoogtepunt.

We hopen dat je dit weekend niet op je luie bank bent blijven zitten want er waren dit weekend weer ontzettend veel leuke feestjes waar je compleet lazarus kon gaan. Maar mijn hoogtepunt van het afgelopen weekend was zonder twijfel de show van Raketkanon in Paradiso. Misschien geen klassiek spetterend feestje met dansende meisjes op dikke beats, maar man! Wat een avond!

Raketkanon is een Belgische groep die vooral bekend staat om hun stevige doom. Een concert van hen is alsof de aarde onder je voeten opensplijt en twaalf vulkanen langs je oren uitbarsten. Dat is de wereld van Raketkanon. Je ervaart het, voelt de trillingen van de muziek tot in je botten. Het is alsof je bij een indianenstam in de Amazone op bezoek gaat en begint te trippen van een onbekend medicijn dat de lokale sjamaan je heeft gegeven. De wereld davert onder je voeten en je wordt opgeslorpt in een duistere wereld waarvan je niet wist dat die bestond. Klinkt heftig. En dat is het ook.

Heb je Raketkanon gemist en heb je er spijt van? Terecht. Maar omdat het Belgen zijn, zijn ze nooit ver weg. Reken er dus maar op dat ze binnenkort terugkomen. Wees er dus de volgende keer bij want man, de grond onder mijn voeten davert na vijf dagen nog steeds!

Check onze partyagenda voor meer optredens en feestjes.

ZOEKEN