WIJ KUNNEN NIET WACHTEN OM NAAR SCHOOL TE GAAN!

De School is een nieuwe club in de oude school op de Jan van Breemenstraat, opgericht door de mensen achter de club Trouw. Trouw werd spijtig genoeg een jaar geleden gesloten, maar nu zijn de oprichters back for action.

De School doet ons springen om als kleine kinderen door de schoolpoort te rennen. Niet alleen is er een club/concertzaal, maar ook een café, restaurant, kantoren en een sportclub. De club interesseert je waarschijnlijk het meest dus we geven je alvast wat details. De club bevindt zich nu waar vroeger het fietsenhok was en er kunnen ongeveer 500 mensen binnen. Maar wat echt uniek is, is dat de DJ niet op een podium zal staan, maar gewoon midden in het publiek. Hell yeah! De belichting wordt verzorgd door lichtkunstenaars Children Of The Light en de programmering gebeurt door Luc Mastenbroek, ook lid van The Love Triangle. De focus ligt volgens Luc op “lokale dj’s en lange sets zodat we de 24-uurs vergunning ten volle kunnen benutten.”

Wij kunnen alvast niet wachten om van onze bank te komen en terug naar school te gaan. Als je er om de een of andere reden niet bij kan zijn, misschien moet je de volgende dag echt naar school, zoek dan op locatie in onze partyagenda en je ziet meteen welke feestjes De School de komende tijd heeft staan! 

DE SCHOOL agenda