WEG MET DIE MOBIELTJES

Smartphones zijn niet meer weg te denken uit onze beschaving. Hoe de fck mensen vroeger met elkaar afspraken, is bij onze generatie onbekend. Hoe je een feestje kon beleven zonder whatsapp, foto’s, video’s en social media is ook een mysterie. Mobieltjes zijn er om ons leven makkelijker te maken, maar ondertussen zijn het wel de stoorzenders bij het uitgaan geworden. In plaats van te genieten en te dansen wordt door het publiek alles opgenomen, getweet, op instagram gedeeld en voorzien van de hashtag #genieten. Maar doen we dat nog echt, met dat mobieltje in de hand?

Oogcontact maken met dat lekkere ding is bijna onmogelijk geworden. Mits je d’r nummer al had en via whatsapp een digitale flirt start. Die ene gast die constant zijn mobieltje met flits en al op je richt. En dan je vrienden, die in plaats van de DJ set te genieten constant aan het zoeken zijn naar welke plaat dit ook alweer is. We zijn met z’n allen zo gedigitaliseerd en verslaafd aan social media, dat we dit ook bij het uitgaan niet met rust kunnen laten. Je Facebook’t met je vrienden terwijl ze naast je staan. De wereld is dichtbij, maar tegelijkertijd nog nooit zo ver weg geweest. En tsja, dan kun je bijna beter thuis op de bank blijven zitten. Kan ook niemand zich aan je storen!

Wij van Door missen het persoonlijke contact op feestjes, de anonieme dance-off’s en schuur momentjes die niet meteen op YouTube of Instagram verschijnen. Gewoon, lekker tongen met die ene gast, zonder dat je vader op maandagochtend bezorgd opbelt of dit z’n nieuwe schoonzoon is. Even helemaal van de wereld, zonder dat je je druk hoeft te maken hoeveel batterij je nog hebt, welke filter je op de foto gaat zetten en wie er je foto liked. Wat jij?

Check gauw vanaf die luie bank mét je mobieltje naar welk avontuur jij dit weekend op stap gaat – in onze party agenda natuurlijk! Niet vergeten dat mobieltje zodra je er bent even lekker in je zak te laten zitten he? 

ZOEKEN