LIEFDE IN TIJDEN VAN SOCIALE MEDIA.

Morgen is het Valentijn. Wie zegt dat vroeger het leven simpeler was, lult maar wat uit zijn nek. Het aanspreken van je potentiële valentijn was tot de 21ste eeuw een zenuwslopend iets waar een mens dagenlange nachtmerries en levenslange trauma’s aan kon overhouden. Met bijvoorbeeld Tinder en Happn hoef je niet eerst een bos bloemen te kopen en een belachelijke openingszin te verzinnen om het ijs bij je crush te breken.

Dat flirten zich voor een deel heeft verplaatst naar het wereldwijde interweb betekent nog niet dat het ouderwetse schuren op een foute clubschijf verleden tijd is. Hoe makkelijk het ook met Tinder en toestanden mag gaan, de echte wereld krijgt altijd een voorsprong. De kans dat je later nog eens afspreekt met iemand waarvoor je een berg hebt moeten verzetten om zijn/haar nummer te krijgen op een feestje is groter dan bij de gemiddelde Tindermatch. Je kan dus op feestjes nog steeds genieten van een goeie, ouderwetse flirtpartij. Op Tinder kan je ook niet tegen iemand aan schuren als Candy Shop van 50 Cent nog eens voorbijkomt.

Wil je weten waar je je valentijn kan tegenkomen, zoenen en schuren? Check dan onze partyagenda en take a walk on the wild side.

ZOEKEN