MEEST BIZARRE DJ STREKEN ACHTER DE DECKS

De tijden dat de Darkraver zich op Sensation Black oraal liet bevredigen en een paar weken later de favor terugdeed bij een stel danseressen in de oude Peppermill mag dan ver achter ons liggen, de tegenwoordige generatie DJ’s kan er ook nog steeds wat van. Naast vele f*ck ups bij het draaien door drugsgebruik (hoi Ricardo Villalobos, hai Seth Troxler!), worden er ook hele andere gekke streken geleverd in het DJ wereldje. Wakker blijven is soms lastig (he, Sasha!), tijdens je set niet flirten met het barpersoneel een uitdaging (yup, Max Graham) en meedansen met het publiek en er door de clubbers op gewezen moeten worden dat je aan het draaien bent (joehoe, alweer Sasha!) komt ook weleens voor. Tsja, het blijven mensen he?

darkraver-you-enter

Martin Garrix die in al z’n enthousiasme z’n koptelefoon op de CDJ’s laat vallen, Steve Aoki die bijna zijn nek breekt terwijl hij vanaf de DJ booth op een trampoline terugbounced richting podium (dat verdient een taart!), David Guetta die besluit twee paarden Pacha Ibiza in te sturen, om z’n ‘F*ck Me I’m Famous’ residency te promoten. Er zijn ook educatieve momentjes waarin DJ’s gekke streken uithalen. Maar degene die toch echt de allergekste streken uithaalt is Anklepants. De belichaming van je meest donkere nachtmerrie. Niet alleen z’n muziek is één grote, enge droom, ook z’n masker doet je nog lang narillen. Een alien, clown en freak in één. Die wiebelende penis die z’n neus voor moet stellen he, daar spuit inderdaad ook af en toe wat uit. Check z’n Boiler Room setje en kijk hoe lang je het volhoudt. 


Onze gedachtes na Anklepants? Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg. Check gauw waar je je favoriete DJ kunt gaan aanschouwen in onze party agenda

ZOEKEN