DIT IS DE CLUB DIE WIJ ONTHOUDEN VAN 2015!

Amsterdam, en bij uitbreiding heel Nederland, heeft een ton aan goede clubs. Mensen spreken over Berlijn, maar als je goed kijkt, zie je dat het hier lang zo slecht niet is. Door helpt je graag met je blik te verruimen en de club die wij hebben onthouden is de Marktkantine.

De Marktkantine is geen doorsnee club. Het is geen grote zaal of vochtige kelder, maar een bar, een theater, een restaurant, een club, alles is er mogelijk. En dat is net wat De Marktkantine zo speciaal maakt. Ja, er zijn misschien clubs in Amsterdam waar je tot later in de nacht kan feesten of die misschien meer techno of Berlijn zijn. Maar de Marktkantine is net uniek omdat het alles kan zijn wat je wilt. Bij veel technofeestjes maakt het niet uit waar ze georganiseerd worden, maar De Marktkantine probeert altijd een uniek concept te creëren. Iets wat jij nog niet mee hebt gemaakt en iets wat de artiesten nog niet hebben meegemaakt. Zo krijg je de meest onvergetelijke avonden en onvergetelijke avonden is precies wat De Marktkantine ons gegeven had. Bij dezen, een dikke merci!

Om te weten wanneer De Marktkantine nog eens een onvergetelijke avond organiseert, check dan onze partyagenda, filter op categorie zoals house of techno en je zal ons snel gelijk geven.

DE MARKTKANTINE agenda