FESTIVAL SEIZOEN EINDE

Weer of geen weer, jij en je vrienden waren erbij. Elk weekend lieten jullie je in een festival roes meevoeren op een grasveld, bos, boot of andere toffe open plek. Genieten van de zon, of lekker dansen in de regen. Fuck it. De festival tijd stond stil en deze zomer zou eeuwig duren. Of toch niet?

Helaas gaan alle leuke dingen altijd veel te snel voorbij en is het einde van het festival seizoen alweer upon us. Wat nu? Onder dat oude bekende dekentje op de bank kruipen en een winterslaap houden? Hell no! Met deze Indoor Festival tips helpen wij jou om nog even vast te kunnen houden aan het festival seizoen, èn om dansend de winter in te gaan. Want zeg nou zelf, tot in de vroege uurtjes losgaan in een donkere bunker en daarna lekker knus voor de kachel belanden is toch stiekem best wel heel erg lekker!

Nachtiville 2015, De Eemhof, Zeewolde – vrijdag 13 november
Het is uitgaan voor volwassenen, losgaan met ontspanning. Nachtiville is een nieuw festival in bungalow park De Eemhof, georganiseerd door het team achter Nachtdigital. Met je vrienden in een huisje, jacuzzi aan, muziek aan, biertje erbij én de mogelijkheid om namen als Ben UFO, David Cornelissen, Job Jobse, Dekmantel Soundsystem en ROD te gaan aanschouwen. Het hele park is jullie speelterrein, met een house en techno line-up waar je u tegen zegt. Er zijn nog wat (minder luxe) huisjes beschikbaar, dus trommel je vrienden op en ga 3 nachten lang relaxen, feesten, relaxen en weer feesten in Zeewolde!  

Welcome To The Future, Warehouse Elementenstraat, Amsterdam – 14 & 15 november
Het geliefde WTTF Festival haalt de zomer naar binnen en biedt met 2 dagen, 4 stages en meer dan 50 artiesten op de line-up een echte festival ervaring! Boris Werner, Dominik Eulberg, Joran van Pol, Beesmunt Soundsystem, De Sluwe Vos, Sandrien en meer wachten je op! 

Pandemonium, Sporthallen Zuid, Amsterdam – zaterdag 5 december
Na een ouderwets potje rammen ben jij vanzelf weer helemaal opgewarmd! Is hardcore je ding? Dan kom jij in de Sporthallen Zuid knallen op Lady Dana vs Promo, The Outside Agency, Korsakoff, Frantic Freak en nog veel meer helden!

Nog steeds bibberend op de bank? Wedden dat je na het zien van onze indoor festivals meteen een paar graden warmer bent. Check gauw de Door partyagenda voor de beste indoor festivals in ons landje!  

 

Indoor agenda