TIPS VOOR DE PERFECTE DROP.

Je kent de drop wel, dat moment waarop de dj de beats opbouwt en je langzaam meeneemt in een spiraal van opborrelende euforie. Tot hij op een bepaald moment alles open gooit en jij je armen ongecontroleerd de lucht in gooit. Het is een van de sleutels van ieder goedfeestje, maar met een drop kan er een hoop verkeerd gaan.

Het allerbelangrijkste is misschien wel dat je uiteindelijk geeft wat je belooft. Je komt over als een complete oetlul als je maar blijft opbouwen terwijl er helemaal niks zit aan te komen. Hou ook rekening met timing. Je wilt niet te vroeg al je kruit verschieten, maar ook zeker niet te laat. Behandel die basknop alsof je vrijt met je droommeisje. Een slechte timing kan leiden tot een verward publiek en geloof me, een publiek dat grotendeels stomdronken is, wil je niet mindfucken. Een laatste tip: probeer niet de arty-farty innovator uit te hagen. Blijf bij je stijl en probeer geen stoere stunts uit te halen met onverwachte overgangen die eigenlijk nergens op slaan. Dat is hetzelfde als een klein meisje een pony beloven voor haar verjaardag en haar uiteindelijk een zak onbemeste potgrond geven. Dat doe je niet.

 Wil je je nieuwe kennis over de drop uittesten in de praktijk? Check dan onze partyagenda om te weten waar je kan uitgaan in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht , Nijmegen of Groningen. Oh ja, en omdat Door je graag ziet, helpen we je ook nog eens aan tickets aan originele prijzen.