DAX J’S GLASTONBURY SET IS EEN BROK VOL ONVERSNEDEN ENERGIE!

Stranger is geen techno dj die lang kan stilzitten. Zijn carrière nam in no time een vlucht naar interstellaire hoogtes nadat hij werd opgepikt door Dave Clarke en Sven Vath. Kort daarna richtte hij zijn eigen label Self Reflection op. En nu cureert hij ook zijn eigen avond in Transport in zijn geboortestad Rotterdam.

19 maart nodigt hij zijn held Dax J uit. En Stranger weet zijn helden maar al te goed uit te kiezen. Dax’ debuut Shades of Black werd unaniem goed onthaald en opgepikt door techno legendes als Ben Klock en alweer Dave Clarke. En als klap op de vuurpijl mocht hij vorig jaar zijn hyperventilerende techno beats loslaten op de wei van Glastonbury. Omdat het buiten nog steeds pokkekoud is en je wel wat zomerse vibes kan gebruiken, delen we maar al te graag zijn set tijdens Glastonbury zodat je je voor 19 maart kan opwarmen.

Via de eventpagina kan je in een simpele wip je ticket voor de show bestellen want Dax J all night long wil je echt niet missen. Check onze partyagenda voor meer one of a kind feesten in Rotterdam, Amsterdam en de rest van Nederland.

EVENT PAGINA